برنج را به شکل کته نرم و بدون روغن دم میکنیم. بعد
که سرد شد با زعفران و فلفل سیاه ورز میدهیم یا چرخ میکنیم. پیاز را سرخ
کرده گوشت را اضافه میکنیم کمی که تفت دادیم زردچوبه را میریزیم. وقتی سرخ
شد سبزی رو میریزیم. این قسمتش دل به خواهیه. هر کی هر چی دوست داشت میتونه
برای وسط کبه بذاره. کبه رو با کشمش و لپه و گوشت و...هم درست میکنن. من
گوشت و سبزی وپیاز و زرشک و خلال بادوم و گردوی خیس خورده گذاشتم که به
نظرم خوشمزه شد. نمک و ادویه جات دلخواهمونو اضافه میکنیم.من پودر تخم
گشنیز و زردچوبه و زنجبیل و فلفل قرمز ریختم.
بعد میگذاریم تمام مواد
سرد شود. وقتی سرد شد از مواد برنجی برمیداریم کف دست پهن میکنیم مواد
گوشتی وسط آن قرار می دهیم. لای آن را می بندیم و در روغن سرخ میکنیم. کبه لبنانی
روغن زیادی جذب نمیکنه ولی باید تو روغن غوطه ور بشه و زمان سرخ شدنش کمی
طولانی است