جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

ترشی بامیه

برای تهیه این ترشی خوشمزه خانگی و جنوبی سعی کنید بامیه های کوچک را انتخاب نمایید ، پس از اینکه آنها ها را شستید انها را در یک آبکش مناسب پهن نموده و خشک نمایید ، در همین حین سرکه سیب خود را باید با حرارت ملایم اجاق بجوشانید در مرحله بعدی سیر و نخود و فلفل و ترخون را آماده نمایید .

حالا یک شیشه مناسب انتخاب نموده و بامیه ها را بصورت ردیفی در آن قرار میدهید و بر روی هر ردیف که چیده شد مواد خود را ( سیر و فلفل و نخود و ترخون ) قرار دهید . بعد از اتمام مواد ، آب جوشیده سرد شده را بانمک و سرکه سیب درون ظرف ریخته تا جایی که روی مواد را کاملا بپوشاند . بعد از چند روز میتوانید از این ترشی بامیه خوشمزه استفاده نمایید .

ته چین ‎ساده

قبل از هر کاری حدود یک ساعت قبل زرشک ها را در آب خیس می ‎کنیم.‎ ته چین ‎ساده حدود سه ساعت قبل، برنج را به همراه مقداری نمک در آب قرار می دهیم. سپس بعد از سه ساعت، آب برنج را خالی می کنیم.‎در قابلمه ای مقداری آب ریخته و تا زمان به جوش آمدن آب صبر کنید، سپس برنج را داخل قابلمه ریخته و تا زمان نیمه پخته شدن باید صبر کرد. بعد از آن، برنج را آبکش کنید. حالا مرغ را به همراه مقداری آب و ۱ عدد پیاز و نمک در قابلمه گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم که من از ران مرغ استفاده کردم که نرم تر و خوشمزه تره.پس از پخته شدن، مرغ ها را به حالت تکه تکه در می آوریم.‎سپس زعفران را در مقدار بسیار کمی آب جوش می ریزیم . برای بهتر دم کشیدن زعفران از ظرف دربسته استفاده کنید.‎مرغ های تکه تکه شده را با زعفران، دو عدد زرده تخم مرغ، یک پیمانه ماست، و به مقدار کافی نمک و فلفل مخلوط کرده و برنج و کمی روغن بهش اضافه میکنیمو در کف قابلمه ای که قرار است غذا را در آن بپزید، قرار دهید.قبل از این کار می توان دیواره های قابلمه را کمی روغن مالید. با قاشق حتما مواد ته قابلمه را فشار دهید تا صاف شود.‎سپس مقداری مرغ روی این مخلوط بچینید و بادمجون نگینی سرخ شده بچینید و زرشک بریزید و دوباره روی آن مقداری برنج بریزید. به صورتی که سطح مرغ کاملا توسط برنج ریخته شده، پوشانده شود

خورشت کرفس

ساقه ها رو خورد کنید و در مقدار کمی روغن سرخشون کنید تا یکم تغییر رنگ بدن.بعد برگهای جوان کرفس و مقدار کمی نعناع و جعفری رو خرد و دو سه دقیقه تفت بدید.مقدار نعناع و جعفری کم باشه مثلا برای چهار نفر یک پیاله ماست خوری کافیه چون بیشترش ممکنه خورشت رو تلخ کنه.یک پیاز متوسط رو خورد و داخل کمی روغن تفت بدید .وقتی طلایی شد ، گوشت رو اضافه و کمی زردچوبه و یک ق مرباخوری رب اضافه کنید.این مقدار رب خورشتتونو خیلی خوش رنگ میکنه.حالا ساقه ها و برگ و سبزی رو اضافه و سه تا چهار لیوان آب بریزید و بذارید با شعله ملایم خورشت خوب جا بیفته.حدودا چهار ساعت با شعله ی ملایم لازمه.اواخر پخت نمک غذا رو بریزید و اندازه کنید.ده دقیقه قبل از خاموش کردن شعله ، چاشنی غذا رو اضافه کنید.چاشنی خورشت کرفس آبغوره ست.بسته به ذائقه تون مقدارشو تعیین کنید، البته بعضیها آبلیمو یا لیمو‌عمانی استفاده میکنن و سلیقه ایه.خورشت وقتی کامل پخته که آبکی نباشه و روغن بندازه

طرز تهیه سوپ ماهیچه

طرز تهیه سوپ ماهیچه

شما باید از قبل گوشت را پخته و در مرحله بعدی گوشت را همراه با برنج و هویج درون قابلمه ریخته حالا مقداری آب را به آن اضافه نموده و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم تا کاملا پخته شود در مرحله بعدی به سوپ سیب زمینی و سبزی جعفری را اضافه میکنیم درب ظرف را قرار داده و تا زمانی که سوپ کاملا جا افتاده شود صبر میکنیم . برای درست نمودن سوپ نیازی نیست از روغن و نمک و ادویه جات مختلف استفاده کنیم . مراقب باشید که غلظت سوپ شما باید کمی غلیظ تر از شیر مادر باشد . میزان مصرف سوپ برای نوزاد شما در وعده اول فقط یک قاشق در وعده ظهر پس از خوردن شیر مادر و سیر شدن نوزاد میباشد . و برای روزهای سوم و چهارم از دو قاشق استفاده نمایید .

خورش بامیه

ذای مخصوص خطه ی جنوبی کشور که خییلی ام خوشمزه اس البته من دیدم کسانی که توی این خورش لپه ریختن یا تمر، یا بامیه هاشو سرخ کردن و بعد ریختن توی خورش اما اونها قطعااا یه آبادانی و اهوازی و یا یک شهروند بوشهری و خرمشهری نبودنواما دستورش که همه خانمهای خوشکل بلدن ولی نکاتی داره که باید رعایت بشه۱-حتما از یک یا دوحبه سیر داخل این خورش استفاده کنید با پیاز داغش رنده کنید و تفت بدید

تهیه خورش سیرابیج

برای تهیه خورش سیرابیج ابتدا برگ سیر‌ها را باید خرد کنید، دقت کنید که برگ‌ها به صورت یکنواخت خرد شوند، این موضوع در زیبایی ظاهر خورش شما نقش خواهد داشت.۲. بعد از خرد کردن برگ ها، آن‌ها را شسته و در آبکش بریزید تا آّبشان کاملا گرفته شود.۳. برگ سیر‌ها را در مقداری روغن ریخته و تفت دهید، تنها تفت دادن آن‌ها کافی می‌باشد و نیازی به سرخ کردنشان نیست.۴. حال زمان اضافه کردن از زردچوبه هاست، این کار را انجام دهید تا برگ سیر‌ها رنگ بگیرند.۵. فلفل و نمک را اضافه کنید. البته این نکته را باید بگوییم که اضافه کردن فلفل بستگی به ذائقه خورندگان غذا دارد.۶. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در تابه و روی برگ سیر‌ها بریزید و هم بزنید تا جا بیفتند.۷. خورش زمانی آماده است که تخم مرغ‌ها به خورد سیر رفته باشند. پس از آن می‌توانید آن را در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید

ساندویچ بندری

طرز تهیه یک ساندویچ گوشت خوشمزه