جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

مرغ بریانی در فر

مرغ بریانی در فر

برای تهیه این غذای فرنگی در ابتدا زعفران دم کرده را با آب لیمو ترکیب میکنیم هم میزنیم سپس روغن زیتون و آب پیاز را اضافه کرده هم زده در همین حال گراماسالا و نمک و فلفل را به سس اضافه میکنیم، حالا تمامی قسمت های مرغ را به سس مخصوص آغشته میکنیم

بعد از انجام این مراحل مرغ را برای مدت زمان ۴ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا حسابی سس به خورد مرغ بره، دستگاه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده غذا را درون اجاق قرار دهید در اواسط پخت دوباره مقداری از  سس را بر روی مرغ ریخته تا طعم و مزه خاص و دلپذیری غذای شما بخود بگیره ، مرغ را میتوانید همراه با سیب زمینی سرخ شده و پلو و انواع سالاد سرو نمایید .

دیپ کدو سبز

دیپ کدو سبز

کدو سبز ها را پس از شستشو و پوست کندن به دو نیم تقسیم کنید تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم روغن را درون تابه ریخته زمانی که روغن داغ شد کدو ها را سرخ میکنیم ، پیاز داغ و سیر و نعنا داغ را هم تهیه و آماده کنید در مرحله بعد قابلمه مناسبی را انتخاب کرده

کدو های سرخ شده را همراه با پیاز و سیر و نعنا ، درون قابلمه ریخته حرارت را کم کنید پس از انجام این کارها کشک را با مقداری آب رقیق کنید و با مواد درون قابلمه مخلوط کنید سپس نصفه قرص گوشت را همراه فلفل و مقداری آب به غذا اضافه کنید

اجازه بدید آرام آرام پخته بشه، هنگامی که غذا کاملا پخته شد کدو ها را ریش ریش نمایید و گردویی را که از قبل آسیاب نموده اید را بر روی کدوها ریخته حرارت اجاق را کم کنید و تا دیپ کدو کاملا جا افتاده شود .

کوکو کدو سبز

کوکو کدو سبز

کدو ها را پس از شستن و پوست گرفتن رنده میکنید ، کدو ها را درون یک سینی پهن کرده مقداری نمک به آنها بزنید پس از گذشت چند دقیقه که کدو ها آب انداخت ؛ آنها را با دو دست گرفته و فشار دهید تا آب کدو کاملا گرفته شود ( کدو سبز یکی از سبزیجاتی است که مقادیر بالایی سدیم دارد، سدیم بدن را قلیایی کرده و به سم زدایی کبد و درمان کبد چرب کمک می کند )

آب کدو را کنار گذاشته و در یک ظرف مناسب کدو را با سبزی جعفری ( جعفری دارای عناصری است که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند. کلروفیل موجود در جعفری با عفونت‌های باکتریایی و قارچی مبارزه می‌کند. ویتامین A، تأثیرگذاری سلول‌های سفید خون را بهبود بخشیده و خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن نیز به مبارزه با سرطان و حتی علائم پیری کمک میکند )

مخلوط کنید سپس به آنها پیازچه و شوید ( شوید تازه، از منظر طب سنتی، تحلیل برنده اخلاط بدن، بازکننده انسداد عروق، اشتهاآور، مدر و قاعده‌آور است و می‌تواند با افزایش ترشح انسولین، سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش دهد ) را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید ، حالا تخم مرغ و آرد را به مایه اضافه نمایید، در مرحله بعدی نمک و فلفل و پنیر و زردچوبه را اضافه کنید در پایان یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را هم به مایه کوکو اضافه کنید .

ته چین مرغ

ته چین مرغ

در ابتدا سینه مرغ را با افزودن فلفل و نمک و مقداری آب لیمو درون ظرفی مناسب طعم دار نمایید ، در ظرف را با سلفون بپوشانید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ شما مزه دار شود ، بعد از اینکه مرغ آماده طبخ شد آنرا گریل نمایید ، مرغ را خرد کنید و برای آماده کردن برنج دست بکار شوید .

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با ۳ قاشق غذاخوری ماست مخلوط کنید و خوب هم بزنید حالا مقدار کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید،  حسابی هم بزنید تا یکدست شود در مرحله بعد زعفران دم کرده را به این مایه اضافه کنید .

برنج را با مقدار کمی نمک بصورت زنده و نیم پز آبکش کنید ، حالا برنج آبکش شده را با مخلوط زرده تخم مرغ و ماست مخلوط کنید،  قابلمه ای مناسب برای تهیه غذا انتخاب کنید و با روغن کف و دیواره های آنرا چرب نمایید،  نیمی از برنج را کف قابلمه ریخته و فیکس نمایید

حالا تیکه های مرغ را روی آن چیده ( میتوانید در کنار مرغ از خلال پسته هم استفاده کنید) الباقی برنج را درون قابلمه ریخته و دم کنی را قرار دهید ، اجاق را روشن نموده حرارت آن را کم کنید،  شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم کشیده و طلایی و خوش رنگ بشه ، حالا میتوانید با زرشک و خلال پسته ته چین را تزئین نمایید.

کوکو سبزی

کوکو سبزی

برای شروع تخم مرغ ها را درون یک کاسه شیشه ای شکسته و آنها را هم میزنیم خوب که مخلوط شدند سبزی را اضافه میکنیم پس از آن نوبت به اضافه کردن آرد و زرشک و گردو میرسد در همان حال که ‌این مواد را هم میزنید نمک و زردچوبه را هم به آنها اضافه نمایید .

در مرحله بعدی تابه تفلون مناسبی را برای سرخ کردن انتخاب کنید مقداری روغن درون تابه ریخته روغن که داغ شد از مایه کوکو برداشته درون تابه پهن کنید و با حرارت متوسط آنها را سرخ نمایید ، درب تابه را ببندید زمانی که سرخ شد غذا آنرا بچرخانید و طرف دیگر را سرخ نمایید .

شامی ترش

شامی ترش

برای شروع دو عدد پیاز متوسط را رنده کنید و آب آن را جدا نمایید،  استفاده از آب پیا در هنگام پخت گوشت باعث نرم تر شدن بافت های گوشت میشود . در مرحله بعدی گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و نیمی از ادویه و سبزی را به گوشت اضافه کنید مواد را بخوبی ورز میدهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مایه شامی را برای مدت زمان ۱ ساعت کنار قرار دهید تا مزه دار شود . در مرحله بعدی سس شامی را آماده نمایید پیاز نسبتا درشتی را حلال کنید تابه را بر روی اجاق قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت دهید پیاز که سرخ شد رب گوجه فرنگی و الباقی ادویه را اضافه کنید کمی مواد را تفت دهید،

حالا دو لیوان آب و آب پیازی را که از قبل آماده نموده اید را به مواد اضافه کنید حرارت را در حالت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا جوش بیاد . در یک تابه جداگانه روغن ریخته زمانی که روغن داغ شد از گوشت به اندازه یه نارنگی برداشته و کف دست تخت کنید با انگشت میان شامی را سوراخ کنید تا هنگام سرخ شدن حرارت به همه جای غذای شما برسد

بعد از انجام این کار شامی های سرخ شده را درون تابه ای بریزید که سس را در آن تهیه کرده بودید کمی هم آبغوره به آن اضافه کنید، حرارت را کم کنید و برای نیم ساعت اجازه دهید تا غذای شما کاملا جا افتاده شود. سرو این غذا در کنار برنج کته و سبزی خوردن و سیر ترشی را به شما پیشنهاد میکنیم .

قنبر پلو

قنبر پلو

برای شروع یک رنده دندانه ریز انتخاب کرده پیاز ها رنده کنید و در یک کاسه نسبتا بزرگ پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط نمایید ؛ در همین حین که مشغول ورز دادن مواد هستید نمک و فلفل و بعد از آن زردچوبه را هم به آنها اضافه کنید، تمام مواد را بخوبی با هم ورز دهید تا ادویه حسابی به خورد گوشت بره و کاملا یکدست شوند ، تابه را بر روی اجاق قرار دهید حرارت آن را ملایم کنید روغن را اضافه نموده ، زمانی که روغن داغ شد از مایه گوشت در اندازه ها قل قلی کوچک برداشته و درون تابه سرخ نمایید .

مرحله بعدی پیاز ها را خلالی خرد کنید درون تابه روغن ریخته زمانی که روغن داغ شد پیاز های خرد شده را درون تابه ریخته و تفت دهید ، بعد از گذشت چند دقیقه که پیاز ها سرخ شدند ، گردوها خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید ، پیاز و گردو را کمی تفت داده سپس رب انار و شیره انگور را اضافه کنید به این مواد کمی هم نمک اضافه میکنیم حالا با هم مخلوط کرده و تفت میدهیم صبر میکنیم تا رب انار و شیره سفت بشه و آب آنها گرفته بشه ، کشمش پلویی را از ۲ ساعت قبل در آب بخیسانید و درون آبکش بریزید ، کشمش ها را هم به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید .

مرحله بعد برنج را بصورت کنه و یاآب کش آماده کنید و سسی را که تهیه کرده اید را همراه با گوشت در لا به لای پلو قرار بدید و اجازه بدید پلوی شما دم بکشه؛ زمانی که پلو آماده شد و دم کشید همه مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید