جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

آلو اسفناج

آلو اسفناج

تابه ای مناسب را برای آشپزی انتخاب نموده آنرا بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم کمی که داغ شد روغن مخصوص سرخ کردنی را اضافه میکنیم پیاز را بصورت حلالی خرد نموده و درون تابه تفت میدهیم کمی که طلایی رنگ شد ، سینه مرغ را خرد نموده به پیاز داغ اضافه میکنیم مواد را با هم تفت میدهیم یه قاشق مرباخوری رب گوجه به مواد درون تابه اضافه میکنیم با هم مخلوط کرده و در مرحله بعد، اسفناج را به مواد درون تابه اضافه میکنیم حالا کمی زردچوبه را همراه با فلفل به مرغ اضافه کرده و پس از آن آب را اضافه میکنیم کمی که از پخت مواد گذشت مقداری گرد لیمو به خورشت خوشمزه و سنتی خود اضافه میکنید، در ۲۰ دقیقه انتهایی پخت آلو بخارا را که قبلا در آب خیسانده ایم به خورشت اضافه نموده شعله را کم کرده مقداری نمک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا جا افتاده شود .

سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی

یک قابلمه در ابعاد مناسب انتخاب نمود ظرف خود را بر روی اجاق قرار داده و مواد سوپ پاییزی خود را درون آن بریزید ، پیاز را همراه مقداری روغن تفت دهید سپس ساقه کرفس و بعد از آن هویج ، سیب زمینی را هم اضافه نمایید ، حالا باید قالب کره را به مواد غذایی خود اضافه کنید بعد از انجام این کار مواد را بخوبی با هم مخلوط نمایید در همین حال اضافه نمودن نمک و ادویه را هم فراموش نکنید .

مدت زمان شما برای انجام مراحل بالا ۵ دقیقه میباشد ، در مرحله بعدی شما آب مرغ را به مواد اضافه کنید درب ظرف را بسته و اجازه دهید تا مواد سوپ کاملا پخته شوند ، تا این مواد در حال آماده شدن میباشد شما میتوانید کدو حلوایی را آماده نمایید ، پوست کدو را گرفته تخمه های آنرا خارج نمایید در اندازه های مناسب خرد کنید ، شما کدو های خرد شده را به مواد درون قابلمه اضافه کنید .

بعد از گذشت ۴۵ دقیقه و هنگامی که کدوها نرم شد مواد درون قابلمه را با کمک یک همزن برقی بصورت پوره درآورید و آنها را صاف و یکدست نمایید ، مدت زمان پخته شدن سوپ تقریبا ۱ ساعت میباشد ، اکنون سوپ کدو مجلسی شما آماده سرو شده است و میتوانید آنرا نوش جان نمایید.

کوفته ترکی

کوفته ترکی

یک کاسه بزرگ ترجیحا پلاستیکی انتخاب نمایید ، گوشت چرخ کرده را همراه با آرد سوخاری یا ( خرده نان ) درون کاسه ریخته و با دست مخلوط میکنید کم کم به گوشت تخم مرغ،  نمک و زیره را اضافه میکنیم و مواد را باهم مخلوط میکنیم

پیاز رنده شده را در مرحله بعدی اضافه میکنیم ( توجه داشته باشید که آب پیاز را باید از قبل گرفته باشید ) حالا سیر رنده شده را همراه سبزی جعفری به مواد کوفته اضافه میکنیم تمامی مواد را بخوبی ورز میدهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند

پس از انجام مراحل بالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آنرا برای ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید، برای سرخ کردن کوفته مواد را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط همسان شود ، تابه را بر روی حرارت قرار دهید روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد از مایه کوفته برداشته و در اشکال دلخواه درون تابه پهن کنید و مشغول سرخ کردن مواد شوید

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

ابتدا نخود و لوبیا را نیم پز کرده و بعد از آن عدس را اضافه نمایید این مواد را با هم بپزید , اگر در حین پخت غذا آب آن را چند بار عوض کنید در پایان آشپزی رنگ غذای شما بهتر خواهد شد و نفخ حبوبات نیز گرفته خواهد شد .

یک ساعت بعد از اضافه نمودن عدس نیمی از پیاز داغ را به حبوبات اضافه کرده و چند دقیقه بعد سبزی آشی را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و در قابلمه را برای ۵ دقیقه نبندید تا رنگ سبزی ها تیره نشود . پس از مخلوط نمودن مواد در ظرف را بسته و اجازه دهید آش با حرارت ملایم اجاق گاز بپزد .

رشته آشی را نیم ساعت قبل از سرو نمودن به مواد اضافه نمایید . از کشک و نعناع داغ هم برای تزیین آش رشته میتوانید استفاده نمایید . نکته : اگر مدت زمان اضافه کردن رشته ها بیشتر باشد رشته های درون قابلمه به هم چسبیده و برای جدا کردن آن باید مواد را با کفگیر تفکیک کنیم این کار ظاهر غذای ما را خراب میکند . نکته : بعد از اضافه نمودن رشته آشی نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه را اضافه نمایید .

طرز تهیه ماهی کبابی

طرز تهیه ماهی کبابی

در ادامه شما را با روشی ساده برای تهیه یک ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی درون فر گاز آشنا خواهیم نمود , امیدواریم این پست مورد تایید شما قرار بگیرد , ابتدا داخل شکم ماهی را باز نموده و آنرا میشوریم , پودر سیر و زنجبیل و نمک را با هم مخلوط نموده و تمامی قسمت های داخل بدن ماهی را به این مواد آغشته میکنیم , پس از انجام این کار گشنیز خورد شده را درون شکم ماهی قرار میدهیم .

در مرحله بعدی لیمو ترش و گوجه فرنگی را بصورت حلقه حلقه برش زده و پس از آن یک ردیف گوجه فرنگی را درون شکم ماهی قرار داده و در ردیف بعدی لیمو ترش, دوباره گوجه و لیمو تا شکم ماهی پر شود .

ماهی را درون فویل آلومینیومی قرار داده و آنرا شکلات پیچ میکنیم و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم . بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ماهی درون فر را میتوانید برگردانید .

نکته : ماهی دارای طبع سرد میباشد و بهترین مصلح آن استفاده از رنگینک و یا خرما میباشد . استفاده از ماست و ترشی در کنار کباب ماهی توصیه نمیشود .

ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان شکم پر

بادمجان ها را شسته و سرهای آنها را جدا نموده درون قابلمه ریخته و مقداری آب به آن اضافه میکنیم پس از اینکه بادمجان ها پخته شد آنها را درون آبکش ریخته و اجازه میدهیم تا آب انها کاملا برود , در مرحله بعدی شکم بادمجان ها را باز نموده و پس از مخلوط کردن سیر و نمک و زردچوبه , نعناع را هم به مخلوط ادویه اضافه مینماییم

سرکه را بصورت جداگانه میجوشانیم , سرکه را پس از انجام این کار به مواد اضافه میکنیم , ترشی بادمجان را درون ظرف در بسته ریخته و تا زمانی که بخوبی جا افتاده شود حداقل ۳ روز نگهداری میکنیم , اکنون ترشی بادمجان خانگی شما آماده مصرف میباشد .

طرز تهیه ترشی نازخاتون

طرز تهیه ترشی نازخاتون

پس از شستشو و خشک نمودن بادمجان و گوجه فرنگی , آنها را بر روی ذغال قرار داده و کباب میکنیم . یکی از ارکان های اصلی برای تهیه ترشی بادمجان , کباب نمودن این مواد با ذغال میباشد برای اینکه ترشی شما طعم دود و آتش را به خود بگیرد و مزه خاصی را داشته باشد .

پس از انجام این کار پوست بادمجان و گوجه فرنگی و سیر را جدا نموده تمامی مواد را با هم چرخ میکنیم , در مرحله بعد سرکه خود را میجوشانیم نکته : برای اینکه ترشی سالم تری داشته باشید و از معده خود محافظت نمایید از سرکه های محلی برای تهیه ترشی خانگی استفاده نمایید .

سرکه سرد شده را به مواد چرخ شده اضافه نموده و بر حسب ذائقه خود از نمک و فلفل استفاده نمایید . درب ظرف ترشی بادمجان را بسته و بعد از یک هفته که ترشی شما حسابی جا افتاده شد میتوانید از آن استفاده نمایید .