جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

مرغ تنوری

مرغ تنوری

بال مرغ ها را دو تیکه کرده و همراه با کتف ها بشورید و خشک نمایید پس از انجام این کار بال مرغ ها را همراه با سیب زمینی و قارچ درون کاسه ای ریخته حالا نمک را با فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید پس از آن نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق روغن زیتون را به مایه اضافه کنید

مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا تمام قسمت های مرغ مزه دار شود ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود . در مرحله بعدی تابه ای را روی اجاق قرار دهید و با حرارت کم زیره را درون تابه و بدون روغن تفت دهید تا اینکه زیره ها برشته شوند

حالا سیر خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید سپس به آنها نمک و فلفل سیاه و زیره ای را که تفت داده بودید اضافه کنید مواد را تا زمانی که سس شما یکدست شود مخلوط نمایید. اکنون برگ رزماری و سیر حبه شده را همراه با سسی که تهیه نموده اید مخلوط کنید

مرغ مزه دار شده را همراه با سیب زمینی و قارچ درون سینی فر قرار دهید و سس را همراه با برگ های رزماری ما بین تکه های کتف و بال بچینید فر را پیش گرم کنید با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۲۵ دقیقه زمانی که فر آماده شد غذای خود را برای مدت زمان ۳۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود .

کالباس مرغ خانگی

کالباس مرغ خانگی

با یک چاقوی مناسب مرغ ها را خرد میکنیم بخاطر اینکه قراره داخل مخلوط کن ریخته بشه و دستگاه بتونه تیکه های مرغ رو میکس کنه بعد از اینکه مرغ را میکس کردید ادویه کاری و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شود ، حالا فلفل سیاه و نمک و پودر سیر را به مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم

مرغ را دوباره درون مخلوط کن ریخته و پس از آن پودر زنجبیل ، آویشن و جوزهندی را اضافه میکنیم دوباره مواده را میکس میکنیم ، در پایان سیر و زرده تخم مرغ را همراه آرد و روغن به مایه کالباس اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم تا کاملا یکدست شوند ، مواد را از مخلوط کن خارج نموده و هویج پخته شده را بصورت نگینی خرد میکنیم

همراه خلال پسته به مواد اضافه میکنیم و با کمک یک قاشق با هم مخلوط میکنیم ( اضافه کردن قارچ بصورت دلخواه میباشد ) ، یک قیف بدون ماسوره را آماده میکنیم و کل مواد را درون آن ریخته و سر و ته آن را محکم با نخ پارچه ای میبندیم بصورتی که هوا را رد نکند ، آب را بر روی اجاق قرار میدهیم زمانی که شروع به جوشیدن کرد

کالباس را برای ۱ ساعت درون قابلمه قرار میدهیم تا پخته شود ، بعد از اینکه پخته شد برای ۱ ساعت آنرا کنار گذاشته تا سرد شود ، حالا کالباس مرغ را برای مدت زمان ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید ، اکنون کالباس مرغ شما آماده برای سرو شده است.

دلمه کلم برگ با رب انار

دلمه کلم برگ با رب انار

مقداری روغن درون تابه ریخته حرارت را کم کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز داغ را همراه با گوشت چرخ کرده درون تابه ریخته و تفت دهید در مرحله بعد ادویه ( نمک،فلفل،زردچوبه) را اضافه نمایید ، حالا باید برنج را به گوشت اضافه کنید سپس گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد نمایید و همراه با سبزی جعفری و گشنیز به مواد دلمه اضافه کنید

کمی حرارت اجاق را بیشتر کرده و در تابه را قرار دهید و بگذارید تا غذا در آب گوجه نیم پز شود هنگامی که آب غذا تمام شد اجاق را خاموش کنید و بعد از آن انارهای دون شده را به مواد اضافه کنید. کلم را برگ برگ نمایید و برای ۵ دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا انعطاف پذیر و نرم شوند

برگ کلم ها ( کلم پر از مواد غذایی ضروری است که برای بدن مفید هستند و کالری کمی دارد و در نتیجه می تواند به راحتی در برنامه رژیم غذایی گنجانده شود. این سبزی حاوی مواد گیاهی شیمیایی مانند تیو سیناها، ایندول – ۳ -کاربینول ، لوتئین ، زیازانتین ، سولفورفان و ایزوتیوسیانات است ) را برداشته و از مایه دلمه درون آنها ریخته و بپیچید .

یک برگ کلم بزرگ کف قابلمه گذاشته و دلمه های آماده شده را منظم و شکیل در قابلمه بچینید اکنون سسی را که از قبل تهیه نموده اید بر روی دلمه ها ریخته ، ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا غذای شما کاملا جا افتاده و پخته شود.

لقمه مرغ پنیری

لقمه مرغ پنیری

درون تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید پیاز های خلال شده را درون تابه ریخته و تفت دهید پس از اینکه پیاز ها سبک و نرم شدند سیر های خرد شده را هم درون تابه بریزید و تفت دهید ، حالا نمک و فلفل و پس از آن پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کنید

حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سس غلیظ شود پس از اینکه سس آماده شد سینه مرغ را در طول نازک برش بزنید و سرخ نمایید پس از اینکه سینه مرغ پخته شد آنها را خرد کنید و همراه با پنیر بر روی نان قرار دهید و رول کنید و بر روی سینی قرار دهید

حالا سسی را که از قبل تهیه نموده اید را بر روی رول ها و کف سینی بریزید در مرحله بعدی مقداری پنیر پیتزا ( استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان باعث می شود که مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود ) برداشته و روی مواد بپاشید ، دمای فر را با دمای ۱۸۰ درجه تنظیم نموده و سینی فر را برای ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید زمانی که پنیر ها آب شد غذای شما آماده برای سرو شده است

حلوا زعفرانی

حلوا زعفرانی

برای تهیه حلوا در شروع کار تابه را بر روی اجاق گذاشته حرارت را کم کنید و آرد الک شده را درون تابه ریخته و تفت دهید به این نکته توجه داشته باشید که آرد را باید هم بزنید تا بوی خامی آرد بلند شود اگر آرد را کم تفت دهید رنگ حلوا روشن میشود و اگر زیاد تفت دهید رنگ حلوا تیره خواهد شد مدت زمان تفت دادن آرد تقریبا ۲۰ دقیقه میباشد . در مرحله بعد روغن و کره را آرام آرام به آرد اضافه کنید بخوبی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید ( کم بودن روغن باعث شکننده شدن حلوا میشود ) ، مخلوط آرد و روغن را دوباره تفت دهید ، بعد از آماده شدن شیره حلوا آنرا آرام آرام به آرد اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کرده تا که یکدست شود و تفت دهید . در پایان قابلمه رو در دست گرفته و همانند گهواره تکان دهید و حلوا را هم بزنید تا یک جا جمع شود .

کباب کوبیده مرغ

کباب کوبیده مرغ

برای شروع سینه های مرغ را شسته و پس از خشک شدن همراه با دنبه مخلوط کرده و با چرخ گوشت چرخ کنید، برای اینکه مایه کباب شما کاملا له و یکدست شود این کار را برای دو بار انجام دهید ، پس از انجام این کار پیاز و سیر را هم با همان دستگاه چرخ نمایید با گوشت مخلوط کنید و آنرا ورز دهید در همان حال زعفران و نمک را اضافه کنید

به ورز دادن گوشت ادامه دهید فلفل سیاه و قرمز را هم به مایه کوبیده مرغ اضافه نمایید در آخر سبزی جعفری را به مرغ اصافه کنید زمانی که یکدست شد با یک سلفون روی ظرف را بپوشانید و برای مدت زمان ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار بشه ، مرحله آخر کوبیده را به سیخ بکشید و غذای خود را کباب کنید .

سالاد پاستا با تن ماهی

سالاد پاستا با تن ماهی

برای شروع قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم مقداری آب درون قابلمه ریخته زمانی که آب شروع بجوشیدن کرد پاستا را درون آب جوش بریزید وقتی که پخته شد پاستا را آبکش کنید و اجازه بدید تا پاستا سرد بشه ، حالا کرفس و پیاز و نخود فرنگی را به پاستا اضافه میکنیم ،

در یک ظرف جداگانه ماست و خردل و آب لیمو را مخلوط میکنیم به این مخلوط پودر سیر و آمریکا را اضافه نموده و هم میزنیم در همین حین نمک و فلفل را هم به سس اضافه میکنیم،  سس که آماده شد سالاد را به آن اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و در پایان تن ماهی و شوید را به پاستا اصافه کرده اکنون غذای ما آماده برای مصرف میباشد .