جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی

قابلمه کوچکی را بر روی اجاق گاز قرار داده حرارت را در حالت ملایم قرار میدهیم، کره را اضافه میکنیم زمانی که آب شد کنسرو ذرت را درون قابلمه ریخته و پس از آن قارچ های خرد شده را اضافه میکنیم کمی مواد را هم زده اکنون نوبت اضافه کردن ادویه میباشد نمک و فلفل سیاه و پس از آن آویشن و فلفل قرمز

در قابلمه را میبندیم و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا مواد بپزد ، در طول این مدت در ظرف جداگانه ای منه را پخته و آماده میکنیم ، بعد از گذشت ۱۰ دقیقه درب قابلمه را برداشته حرارت را کم می کنیم تا آب درون قابلمه خشک شود ، اجاق گاز را خاموش میکنید پنیر پیتزا و لیمو را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم

در مرحله بعدی پنه و چیپس خلالی را اضافه میکنید و در پایان سس مایونز رو به پیش غذا اضافه کرده و هم میزنیم زمانی که ذرت مکزیکی را سرو کردید میتوانید از مقداری آویشن و لیمو تازه هم استفاده نمایید .

حلوا افغانی

حلوا افغانی

تابه را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار داده کمی که ظرف مورد نظر داغ شد کره و روغن را همزمان با هم اضافه میکنید ، روغن راکمی در تابه بچرخانید هنگامی که آب شد آرد را درون تابه ریخته و تفت دهید با یک قاشق چوبی آرد را هم بزنید تا زمانی که رنگ آن سرخ و بوی خامی آرد گرفته شود حالا اجاق را خاموش کنید، زرده تخم مرغ را با شکر و گلاب مخلوط کنید و هم بزنید

سپس هل و زعفران را اضافه کنید و این مواد را کمی هم بزنید ، حالا مایه را به آرد اضافه کنید و دوباره بر روی اجاق قرار دهید، به این نکته توجه داشته باشید برای تهیه حلوا باید مدام مواد را هم بزنید تا در اصطلاح به روغن بیوفته ، این حلوا کمی کشدار میباشد و بسیار خوشمزه و مقوی میباشد . مناسب برای استفاده در ماه مبارک رمضان. اصلا بوی تخم مرغ نمیگیره این حلوا دارای بافت نرم و لطیفی میباشد ، مطمئن باشید از طبخ این حلوای سنتی کشور افغانستان پشیمان نخواهید شد امیدواریم مورد پسند شما کاربران گرامی و عزیز قرار گرفته باشد

کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

در ابتدای آشپزی برنج را نیم پز کرده و مقداری زردچوبه به آن اضافه میکنیم ، در یک ظرف جداگانه لپه ها را کامل پخته ، حالا سبزی ها را ضد عفونی میکنیم و خوب شستشو میدهیم درون آبکش ریخته تا آب سبزی ها کاملا بره،  در مرحله بعد گوشت را همراه با پیاز برای دو الی سه مرتبه چرخ می کنیم ، لپه را نیز برای یک بار با این مواد چرخ میکنیم، حالا برنج را به مواد کوفته اضافه کرده و مخلوط کنید بعد از انجام این مراحل سبزی ها را با نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم و با دست مایه را خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست و مخلوط شوند

برای اینکه کوفته در هنگام پخت وا نره باید مایه را خوب ورز دهید ، زمانی که مواد اولیه آماده شد، به اندازه دلخواه از مواد برداشته و کف دست باز میکنیم حالا موادی را که برای مغز کوفته کنار گذاشته اید را درون گوشت ریخته و آنرا گرد می کنیم،

فوت و فن های پخت کوفته تبریزی

یکی از فوت و فن های تهیه کوفته این است که گوشت گرد شده را دو سه باز پرت کنید هوا و روی میز تا حسابی جا افتاده و منسجم شود .

یک قابلمه مناسب را بر روی اجاق قرار دهید پیاز را درون قابلمه تفت دهید کمی که سبک شد رب را همراه با نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم مقداری مرزه خشک را دورن قابلمه ریخته سپس مقداری آب اضافه نموده حرارت را کمی زیاد می کنیم تا به نقطه جوش برسد ، حالا حرارت را ملایم کرده و کوفته ها را درون قابلمه ریخته و اجازه میدهیم بجوشد ، حالا حرارت را خیلی کم کرده ، در قابلمه را در حالت نمیه باز قرار میدهیم تا غذا پخته بشه نیم ساعت بعد مواد را زیر و رو می کنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته و جا افتاده بشه .

سوپ سفید رستورانی

سوپ سفید رستورانی

برای اینکه طعم مزه خاص و ظاهر زیبایی سوپ شما داشته باشد تمام سبزیجاتی را که در اختیار دارید بعد از خرد نمودن بلانچ کنید این کار ظاهر و طعم سبزیجات را تا درصد بالایی حفظ میکند .

( اول یه قابلمه رو آب کنید و اونقدر نمک بریزید داخلش که کمی تا قسمتی طعم شوری بگیره آب. بعد قابلمه رو روی حرارت میذارید تا کاملاً آب به جوش بیاد.حالا سبزیجات مورد نظر رو داخل آب میریزید و بنابر بافتی که سبزی داره ۱۰-۳ دقیقه اجازه میدید که بجوشه.تو این فاصله باید ظرفی از آب سرد که تکه های یخ توی اون هست آماده کنید (که آب ظرف حسابی سرد باشه)مدت جوشیدن که تموم شد بلافاصله اون رو توی توری فلزی آبکش میکنید و فوراً توی آب سرد فرو میبریدش.شوک دمایی که به سبزیجات وارد میشه باعث میشه که اولاً آنزیمهای موجود در سبزیجات که موجب فسادش میشن نتونن دیگه به فعالیتشون ادامه بدن،دوم اینکه رنگ و طعم سبزیجات و از همه مهمتر خاصیت اون بر اثر فریز کردن از بین نمیره )

قابلمه را بر روی اجاق قرار داده کره را اضافه نمایید با حرارت کم زمانی که کره آب شد آرد را اضافه نموده و کمی تفت میدهید سپس عصاره مرغ و شیر را درون قابلمه ریخته بعد از گذشت چند ثانیه آب زا هم اضافه کنید حالا این مواد را با استفاده از یک هم زن دستی مخلوط کنید

کمی حرارت را زیاد نمایید تا این مواد بجوشد و کمی غلیظ شود ، حالا نوبت اضافه کردن سبزیجات ( کدوسبز – هویج – قارچ – سیب زمینی – گل کلم – نخود فرنگی – بروکلی – ذرت – کرفس – پیاز ) میباشد

مواد سوپ را بخوبی و آهسته هم میزنید کمی بعد نودلیت و نمک و فلفل را به مواد اضافه نمایید ، زمانی که سوپ جا افتاده و لعاب دار شد اجاق را خاموش کنید و پس از آن خامه را همراه با گشنیز و جعفری به سوپ اضافه نمایید حالا سوپ سفید شما آماده برای سرو شده است .

ترافل خرما

ترافل خرما

یک کاسه آب ولرم آماده کنید خرماها را درون کاسه ریخته تا پوست خرما نرم شود و شما بتوانید براحتی آنرا چرا نمایید ،  پوست و هسته خرما را جدا کنید ( اگر از رطب استفاده مینمایید نیازی به خیساندن ندارید ) ، اکنون بیسکوییت ها را درون مخلوط کن ریخته و پودر کنید پس از انجام این کار ، خرما و گلاب را اضافه نمایید

پشت سر آنها دارچین و خامه را اضافه کنید،  مخلوط کن را دوباره روشن کرده و مواد را با هم میکس نمایید تا کاملا یکدست شوند ، در محله بعدی شکلات تخته ای را با روش بن ماری ذوب کنید ( یعنی با استفاده از بخار آب) . شکلات را در ابعاد کوچک خرد کنید یک ظرف آب را روی اجاق قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد

شکلات ها را در یک کاسه بزرگتر از ظرف آب ریخته و بر روی بخار آب قرار دهید تا آب شوند ، بهتر است بخار آب وارد کاسه شکلات شما نشود . از خمیر ترافل گلوله های مختلفی درست کنید و آنها را درون شکلات آب شده بغلتانید، حالا ترافل خرمایی را با گردو های خرد شده تزئین کنید .

حلوا شیر

حلوا شیر

قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گذاشته شیر را اضافه نموده و پس از آن شکر را اضافه میکنیم و این دو را با هم مخلوط میکنیم زمانی که شکر در شیر حل شد اجاق را خاموش کرده ، اکنون گلاب را همراه با هل و پس از آن زعفران دم کرده به شیر اضافه کنید، این مواد را به خوبی هم بزنید تا بخوبی با یکدیگر ترکیب شوند .

در یک کاسه تمیز آرد را الک نمایید و پس از آن آرد الک شده را درون تابه ریخته و با حرارت متوسط تفت دهید هنگامی که رنگ آرد تغییر کرد و بوی خامی آرد گرفته شد کره و روغن را درون تابه ریخته و آرد را با آنها تفت دهید ، حالا شربتی را که از قبل تهیه نموده اید و سرد شده است را به آرد اضافه میکنید و مواد را با یک قاشق چوبی تفت میدهید

توجه داشته باشید که شربت را در چند نوبت به آرد اضافه کنید ترجیحا ۳ مرحله را به شما پیشنهاد می کنیم، زمانی که غلظت حلوا به حد دلخواه شما رسید اجاق را خاموش نمایید، اکنون حلوای خوش طعم و خوشرنگ شما آماده برای سرو شده است، امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد .

دونات مرغ

دونات مرغ

سینه مرغ و سیب زمینی را بصورت جداگانه آب پز کنید ، سینه مرغ را در تکه های کوچک خرد نموده و پوست سیل زمینی را نیز جدا نمایید ، شیر را درون یک کاسه ریخته و نان تست ها را در شیر بغلتانید ، زمانی که نان تست ها را از درون شیر خارج نمودید با فشار دادن کف دست بر روی آنها اضافه شیر را بگیرید

نان تست ها نباید برای مدت زمان زیادی درون شیر بماند همان که خیس شود کافیست . در مرحله بعد نان تست ها را همراه با تکه های مرغ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و ادویه های ذکر شده درون مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم، به این مواد سیب زمینی آب پز شده و تخم مرغ را اضافه کرده

دوباره مخلوط کرده تا خمیر چسبناک و یکدستی داشته باشیم تخته آشپزی را آماده کنید و مقداری پودر سوخاری بر روی آن بپاشید ، مایه فینگر فود را بر روی تخته پهن نموده و الباقی آرد سوخاری را روی آن بریزید با دست فشار دهید تا آرد به خمیر بچسبد ، با قالب دلخواه خمیر را برش بزنید و این برش ها را در روغن داغ سرخ نمایید، این فینگر فود خوشمزه و لذیذ مناسب برای مهمانی های شماست، امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد.