برای تهیه این خوراک گوشت رژیمی ابتدا مواد داخل شکم بلدرچین را درست میکنیم . پیاز را پوست کنده خلالی خرد میکنیم ، داخل تابه درکمی روغن تفتش میدهیم ، سپس گردو را که از قبل آسیاب کردید را اضافه کنید ، کمی با پیازها که تفت خورد کشمش ها و بعد از آن زرشک ، زرد چوبه ، فلفل را اضافه میکنید ، به مدت یک دقیقه که روی حرارت ماند زیر تابه را خاموش کنید . الان باید شکم بلدرچین را از موادی که با هم تفت دادید ، پر کنید و با نخ بلند شکم بلدرچین را بدوزید و پاهای بلدرچین را محکم ببندید .
با برس که برای چرب کردن تابه بکار میبرید اکنون همه قسمت بلدرچین را زعفران بمالید . کره داخل ظرف ریخته و پیازهای که خرد کردید را در کره تفت دهید ، و کمی رب و نمک بهش اضافه کنید ، بعد از کمی تفت خوردن کمی آب بهش اضافه کنید ، وقتی آب جوش اومد ، بلدرچین ها را که سرخ کردید بچینید در داخل ظرف و درش را ببندید ، بعد از یک ساعت جوجه ها را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد . و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه غذا رو سرو کنید ، حتما امتحانش کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید . نوش جان
برای تهیه این نوع کوکو رژیمی ، ابتدا باید سیب زمینی ها رو آب پز کنید وقتی که خوب پخته شد ، یا رنده کنید یا خوب بکوبید . سبزیجاتمون مثه ، جعفری ، قارچ ، پیاز ، سیر ، فلفل دلمه ها را هر کدام جدا ، ریز خرد کنید و کنار بگذارید . برای تفت دادن سیر کمی روغن داخل تابه ریخته و کم تفت دهید ، قارچ ها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید . پوره سیب زمینی را داخل ظرف ریخته ، به آن پیاز و فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل ، قارچ ، آرد سوخاری را اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم ، سپس تخم مرغ ها را شکسته و اضافه کنید .
روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید خوب داغ بشه ، بعد از مخلوط کوکو برداشته و داخل تابه بگذارید ، سطح کوکو را تخت و صاف کنید تا بهتر بپزد ، در تابه را بگذارید و سپس طرف دیگر کوکو را سرخ کنید ، نکاتی که باید در تهیه این کوکو رعایت کنید عبارتند از ؛ سبزیجات را ریز خرد کنید ، بگذارید روغن تابه حسابی داغ بشه ، اگه سه تا تخم مرغ کمه ، میتونید به تخم مرغ دیگری اضافه کنید . این کوکو خوشمزه را میتوانید هم به عنوان ناهار ، هم شام ، هم پیش غذا سرو کنید . نوش جان
برای تهیه یک بریانی سنتی مرغ را با ادویه های معطر که شامل ( فلفل سیاه دارچین زردچوبه هل زیره سیاه ) میشود مزه دار کرده درون قابلمه ریخته و مقدار کمی آب اضافه نمایید حالا اجازه دهید تا پخته شود سپس در روغن سرخش کنید . سیب زمینی ها را خلالی کرده و سرخ کنید ، پیازها را هم خرد کنید سرخ کنید طلایی که شد ادویه را میریزید و تفت میدهید ، نخود ها را هم اضافه کنید و یک سوم مخلوط پیاز و نخود را بردارید و به قابلمه برنج اضافه کنید ،
در مرحله بعد روغن و ادویه را به برنج خیس شده اضافه کنید ، آب مرغ را به اندازه ای که روی برنج رو بگیره اضافه کنید ، شعله را زیاد کنید وقتی آب برنج بخار شد در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید تا دم بکشه . اگر کشمش داخل غذا دوست دارید می تونید به مخلوط پیاز و نخود اضافه کنید . برنج که پخت در ظرف میکشید و با مرغ های سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پیاز و نخود بریانی خوشمزه را سرو میکنیم .نوش جان
cn8AivD3V7Z9ASE
ماهی سالمون را درون ظرف گذاشته و مقداری نمک و آبلیمو و فلفل و پودر سیر رویش بریزید و با دست به همه جای ماهی مواد را آغشته کنید . حدود دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا ماهی با مواد طعم دار بشن . ماهی را به همراه فلفل دلمه ای در فویل بپیچید و درون فر که با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده حدود نیم ساعت بزارید تا بپزه . سیب زمینی ها راشسته و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید ، درون آب جوش بریزید تا پخته و نرم بشه . هویج را هم پوست کنده ، رنده کنید ، بروکلی و گل کلم را خرد کنید ، درون تابه کمی کره انداخته ، وسبزیجات خرد شده و رنده شده را به همراه پیاز اضافه میکنید وباهم تفت میدهید تا کاملا نرم و پخته بشن .
اکنون شعله را خاموش کنید ، سبزیجات را در ظرف مورد نظر ریخته ، و پنیر هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، ماهی پخته شده را از فویل در آورید و خرد کنید ، اگر تیغ داشت بهتر است تیغ ها را جدا کنید . فلفل دلمه ای که همراه ماهی پخته شده بود را هم خرد کنید و به همراه ماهی به سبزیجات و پنیر اضافه نمایید . چند قطره آب لیمو ترش را روی خوراک ماهی بچکانید و غذا را سرو کنید . از طعمش لذت میبرید .
cn8AivD3V7Z9ASE