جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه کوکو شکم پر با مرغ

طرز تهیه کوکو شکم پر با  مرغ

این کوکو را می توان هم به عنوان پیش غذا هم غذای اصلی سرو کرد . برای تهیه کوکوی خوش مزه ، ابتدا باید سیب زمینی ها را آبپز کنید ، مواد داخل شکم کوکو دل بخواهی می‌باشد . برای تهیه مواد داخل شکم کوکو ابتدا پیاز را خرد کنید وتفت دهید سپس فیله مرغ را خرد کرده و به پیاز های خرد شده اضافه کنید و همراه با هم تفت دهید بعد از آن فلفل دلمه های خرد شده ونمک وزرد چوبه ، فلفل را اضافه کنید . سیب زمینی های پخته شده که اکنون سرد شدند را پوست بگیرید .

در مرحله بعد آن ها را رنده کرده تا به صورت پوره در بیاید ، مقداری نمک و فلفل و پابریکا و زردچوبه را اضافه کنید ، تخم مرغ را شکسته و مخلوط کنید اگر احساس میکنید مواد کوکو شل است کمی آرد اضافه کنید ، کمی دست خود را چرب کرده تامواد به دستتان نچسبد ، یک مقدار از مواد سیب زمینی برداشته وسطش مواد گوشتی را قرار دهید و کوکو را بپیچید و پهن کنید وداخل روغن داغ در تابه بچینید و با حرارت ملایم رو به کم سرخش کنید تا کاملا پخته شود ، بهتر است کوکوها را پس از سرخ کردن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود . کوکو مجلسی را می توانید با سس خردل یا سس گوجه سرو کنید .

طرز تهیه ژیگو

طرز تهیه ژیگو

برای تهیه یک خوراک گوشت خوشمزه باید ابتدا سر وانتهای استخوان ران واستخوان سر ماهیچه را با یک کارد تیز ببریم ب طوری که همه به یک اندازه و مساوی باشند، گوشت ها را تمیز شسته و خشک میکنیم ، سپس با کارد مخصوص شیارهای نسبتا عمیقی بر روی سطح گوشت ایجاد میکنیم برای طعم دار کردن گوشت سیرهایی که از قبل خورد نموده ایم را درون شیارهای سطح گوشت فرو میکنیم ، حالا برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت گوشت را در همان حالت استراحت میدهیم .

در مرحله بعد روغن را درون قابلمه میریزیم و میزاریم رو حرارت ملایم اجاق گاز تا روغن کاملا داغ بشه، وقتش رسیده که ران ها را داخل قابلمه بچینیم و درب قابلمه را ببندیم بعد ازچند دقیقه ران ها را برمیگردونیم تا دو طرف ران سرخ شود ،نکته ای که برای تهیه این خوراک خوشمزه باید یادمون باشه اینه که گوشت نباید به شکل آب پز باشه و کمی آب از کنار ظرف داخل قابلمه میریزیم چند ساقه ترخون ونعناع رو با بند بسته به همرا ه چند حبه سیر داخل قابلمه قرار میدهیم ،وقتی ران ها کاملا پخته شد ،دسته سبزیجات را بیرون آورده و کره را بر روی سبزیجات میریزیم تا جذب سبزیجات شود ،وقتش رسیده که ژیگو رو سرو کنیم ،ژیگو رو داخل دیس قرار داده و یکی از آنها را بصورت حلقه حلقه برش زده و درون ظرف قرار میدهیم ، در انتها سبزیجات پخته را اطراف ژیگو چیده و سس ژیگو را روی خوراک گوشت ریخته و برای سرو آماده می‌کنیم .

طرز تهیه گولاش

طرز تهیه گولاش

برای تهیه یک خوراک خوشمزهو خوش طعم ، ابتدا باید پیاز و گوشت را خرد کنید و همراه با برگ بو داخل قابلمه بریزید ، مقداری آب داخل قابلمه ریخته تا گوشت ها آب پز شوند ، اوایل پخت کف حاصل از گوشت روی آب می آید ، آن ها را با ملاغه بردارید و وقتی گوشت کاملا پخته شد نمک را به آن اضافه کنید ، وقت آن رسیده که لوبیا ها را در آب پخته و با آب سرد آبکشی نمایید تا لوبیا رنگ سبزش حفظ شود و تغییر نکند ، یک عدد پیاز باقی مانده را بسیار ریز خرد کرده و کمی زرد چوبهبه آن اضافه کنید و تفت بدهید تا سبک و شفاف شود ، هویج هایی که از قبل پوست کنده و به صورت حلقه ای و اریب برش داده اید را به پیازها اضافه کنید وتفت بدهید تا هویج ها دیگر سفت و خام نباشند ولی نباید سرخ شوند ، سپس رب را اضافه کرده و تفت بدهید وقت آن است که آب و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید هویج ها نیمه پز شوند

در مرحله بعد سیب زمینی هایی که از قبل پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا نیمه پز شوند ، بعد از آن گوجه فرنگی های قاچ شده را اضافه کنید و بعد از گذشت ۵ الی ۱۰ دقیقه لوبیا ها و گوشت پخته را اضافه کنید و بگذارید تا غذا جا بیفتد ، اما فراموش نکنید در آخرین مرحله پخت گولاش باید ۱/۵ – ۱ لیوان آب داخل غذا اضافه کرده باشید ، در هنگام سرو سوپ فرنگی علاوه بر سبزیجات و گوشت مقداری هم از آب گولاش که به صورت سس درآمده ریخته و به همراه لیمو ترش یا ماست و نان سرو نمایید .

طرز تهیه گولاش

طرز تهیه گولاش

برای تهیه یک خوراک خوشمزه و خوش طعم ، ابتدا باید پیاز و گوشت را خرد کنید و همراه با برگ بو داخل قابلمه بریزید ، مقداری آب داخل قابلمه ریخته تا گوشت ها آب پز شوند ، اوایل پخت کف حاصل از گوشت روی آب می آید ، آن ها را با ملاغه بردارید و وقتی گوشت کاملا پخته شد نمک را به آن اضافه کنید ، وقت آن رسیده که لوبیا ها را در آب پخته و با آب سرد آبکشی نمایید تا لوبیا رنگ سبزش حفظ شود و تغییر نکند ، یک عدد پیاز باقی مانده را بسیار ریز خرد کرده و کمی زرد چوبه به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا سبک و شفاف شود ، هویج هایی که از قبل پوست کنده و به صورت حلقه ای و اریب برش داده اید را به پیازها اضافه کنید و تفت بدهید تا هویج ها دیگر سفت و خام نباشند ولی نباید سرخ شوند ، سپس رب را اضافه کرده و تفت بدهید وقت آن است که آب و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید هویج ها نیمه پز شوند

در مرحله بعد سیب زمینی هایی که از قبل پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا نیمه پز شوند ، بعد از آن گوجه فرنگی های قاچ شده را اضافه کنید و بعد از گذشت ۵ الی ۱۰ دقیقه لوبیا ها و گوشت پخته را اضافه کنید و بگذارید تا غذا جا بیفتد ، اما فراموش نکنید در آخرین مرحله پخت گولاش باید ۱/۵ – ۱ لیوان آب داخل غذا اضافه کرده باشید ، در هنگام سرو سوپ فرنگی علاوه بر سبزیجات و گوشت مقداری هم از آب گولاش که به صورت سس درآمده ریخته و به همراه لیمو ترش یا ماست و نان سرو نمایید .

طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی

برای تهیه این کباب مخصوص پس از اینکه گوشت را خرد نمودید آنرا درون کاسه ای ریخته سپس یک عدد پیاز خرد شده را همراه با مقداری زعفران را با گوشت مخلوط کنید تمام قسمت های گوشت را به زعفران آغشته کنید و برای مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت به آن استراحت دهید تا حسابی مزه دار شود .

در مرحله بعد گوشت و پیاز خرد شده را همراه با فلفل دلمه ای های خرد شده بصورت یک در میان به سیخ بکشید ، حالا در یک ماهیتابه مقداری روغن اضافه کرده و کف آن را با پیاز حلقه حلقه شده در کنید ، بر روی پیازها تکه های گوجه فرنگی را قرار دهید و روی آنها نمک بپاشید حالا سیخ ها را درون تابه قرار دهید ، حرارت را کمی زیاد کنید وقتی که روغن درون تابه شروع به جوشیدن کرد ، یک لیوان آب اضافه کنید و درب تابه را ببندید ، هر گاه احساس نمودید آب آن تمام شده آب اضافه کنید تا غذا بخوبی بخار پز و پخته شود . تقریبا بعد از گذشت ۱/۵ ساعت غذای شما آماده شده است .

برای تهیه سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود سپس مقداری نمک و ادویه کبابی ، غوره ، زعفران و سپس یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آماده و غلیظ شود ، سس را بر روی کباب ها بریزید و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا با سس جوش بخورد ، اکنون میتوانید کباب خوشمزه را با پلو سرو نمایید .

طرز تهیه خورش لوبیا سفید

طرز تهیه خورش لوبیا سفید

برای شروع و تهیه خورش سنتی خوشمزه پس از اینکه پیاز به صورت نگینی خورد نمودی آن را درون تابه ریخته و همراه با مقدار کمی روغن تفت دهید هنگامی که پیازها سبک و شیشه‌های شد ادویه را که شامل زردچوبه و پاپریکا و فلفل قرمز و پودر سیر و پودر دارچین اضافه کنید . هنگامی که پیازها طلایی رنگ شد گوشت را اضافه می کنیم صبر میکنیم تا آب گوشت گرفته شود و سرخ شوند .

در مرحله بعد توجه ها را درون میکسر ریخته سپس آنها را درون تابه ریخته و تفت میدهیم تا آب گوجه گرفته شود سپس کمی روغن اضافه کرده و پس از آن زردچوبه و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم مواد را با هم تفت داده تا مزه دار و مخلوط شوند ، در مرحله بعد فلفل دلمه ای و لوبیا سفیدی را که از قبل بصورت نیمپز آماده نموده ایم اضافه میکنیم ، در پایان گوشت سرخ شده را به خورشت اضافه کرده و بعد از افزودن کمی نمک و مقداری آب ، شعله را زیاد کنید هنگامی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا خورشت جا افتاده شود ، برای چاشنی خورشت هم میتوانید از آبغوره و یا لیمو عمانی استفاده نمایید .