برای تهیه این سوپ ساده در ابتدا ۲ لیوان آب را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید . مرغ را با کمی زرد چوبه به آب در حال جوش اضافه کنید ، درب ظرف رابگذارید ، یک ربع زمان بدید تا مرغ کمی نیمه پز بشه و بوی زهمش گرفته شود . در این مرحله از روند سوپ ، پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید بهتر است داخل همون قابلمه ای که میخاهید سوپ درونش پخته شود بریزید و با کمی روغن مایع تفت دهید . وقتی کمی نرم شدند زرد چوبه را اضافه کنید و تفت دهید . مرغ را هم میتونید ریش کنید هم نگینی خرد کنید و آن ها را هم تفت دهید .
به اندازه ۴ تا لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید تا مرغ ها به مدت یک ربع ، ۲۰ دقیقه ای بپزند . سپس هویج ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید تا یک ربعی هم هویج ها بپزند ، سیب زمینی را هم خرد کرده اضافه کنید . جعفری خرد شده را هم به همراه فلفل و نمک اضافه کنید . میتونید آب لیمو ترش را هم الان داخل سوپ بریزید ، اگر خاستید هم موقع سرو اضافه کنید . اگر دوست داشتید سوپ لعاب داشته باشه کمی رشته سوپی را خرد کنید و در اواسط پخت سوپ اضافه کنید . چونکه این سوپ زرد چوبه داره و زرد هست ، اگر دوست داشتید سوپ مجلسی خوشرنگ تر داشته باشید ، کمی رب در روغن سرخ کنید و به سوپ اضافه کنید .
برای تهیه ساندویچ سوسیس ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید ، و به یک شکل و یک اندازه ، خلالی خرد و در روغن سرخ کنید . وقتی پیازها سبک و شیشه ای شدند ادویه ها و رب اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا مزه خامی رب از بین بره . وقتی حسابی سرخ شد ، حرارت را خاموش کنید . حالا باید سوسیس ها و فلفل دلمه ای ها را خرد کنید .
جدا گانه در ظرفی دیگر سرخ کنید ، وقتی کاملا سرخ شدند ، سس از قبل آماده شده را به سوسیس ها اضافه کنید ، به اندازه یک لیوان آب جوش به مواد مخلوط شده اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا مواد کاملا با حرارت ملایم جابیفتد . سپس این خوراک سوسیس را به همراه خیارشور و سس در نان ساندویچی قرار دهید و سرو کنید ، از خوردنش لذت میبرید .
نوش جان
برای تهیه این خورش خوشمزه و سرشار از انرژی پیاز را ریز خرد کنید و در روغن بریزید ، سرخ که شد گوشت ها را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید .نمک و فلفل ، زرد چوبه و ادویه را هم اضافه کنید سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید و تفت دهید .کمی آب اضافه کنید وقتی جوش اومد شعله را کم کنید تا به آرامی بپزد . آلوها را در آب خیس کنید تا در خورشت باز شود .قارچ ها را خرد کنید و در تابه بریزید ، آبش که تبخیر شد ، کره را اضافه کنید و تفت دهید .گوشت ها که پخته شدند ، قارچ ها و آلوها را هم اضافه کنید .
کمی بعد رب انار و زعفرون را اضافه کنید . زعفرون طعم بینظیری به غذاتون میده . نیم ساعتی اجازه دهید خورشت جا بیفته و پخته بشه .تقریبا سرهم رفته سه ساعت طول میکشه این خورشت آماده و پخته بشه .بجای گوشت میتونید از مرغ هم استفاده کنید .اگه دوست دارید مزه خورش رژیمی به ملسی بره ، در آخر کمی شکر و آبلیمو اضافه کنید .
در ابتدا باید بال مرغ را شسته و بزارید آبش بره ، سپس در داخل ظرف بریزید . وقت طعم دار کردن بالهاست .سس سویا ، عسل ، ادویه ها ، روغن زیتون را روی بالها میریزیم و با دست بالها را زیر و رو میکنیم ، تا همه بالها به مواد آغشته بشن . ظرف حاوی بالها را داخل یخچال بگذارید تا بالها خوب طعم دار بشه .
برای تهیه این کوکو خوشمزه ابتدا باید لایه اول کوکو را درست کنید ، سیب زمینی ها را رنده کنید ، سپس ادویه ها و تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید تا کمی به غلظت برسد ، ولی باید غلظتش از کوکو های دیگر کمتر باشد یا بهتر بگم شل تر باشد . مواد را با هم خوب مخلوط کنید ، هم می تونید در تابه سرخ کنید ، هم در فر بگذارید ، اگر در تابه سرخ میکنید ، باید روغن داغ داغ شود . اگر هم خواستید در فر بگذارید ، کمی که روی کوکو گرفته شد ، سینی فر را خارج کنید .
الان وقتش رسیده که مواد کوکو سبزی ، که لایه بعدی کوکو را تشکیل میده درست کنید . تخم مرغ ها را با ادویه به سبزی های خرد شده اضافه کنید ، سپس کمی ریخته و باهم مخلوط کنید . گردو و زرشک هم اضافه کنید. حالا که روی کوکو سیب زمینی گرفته شده ، مایع کوکو سبزی را رویش بریزید ، حرارت باید ملایم باشد تا کوکو مجلسی مغز پخت شود ، اگر تابه روی گاز است درش را بگذارید ، اگر در فر قرار دارد لازم نیست درش را بگذارید ، خیلی خوشمزه و خوشگل میشه حتما درستش کنید .
همه ما میدونیم ماهی شکم پر ، انواع مختلفی داره ، اما همیشه برای معطر کردن مواد داخل شکم ماهی از سبزیجات معطر مثله : گشنیز ، جعفری ، شوید ، ترخون و مرزه استفاده میشه .سلیق ما ایرانیها اینه که همیشه دوست داریم ماهی را سرخ کنیم ، اما اگر در فر هم آمادش کنیم روغن کمتری میبره و برای سلامتی خطری نداره .
در ابتدا ماهی ها را شسته ، شکمش را خالی کنید ، داخل شکم ماهی را به آبلیمو آغشته کنید و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار بشه . درون تابه روغن ریخته ، سپس پیاز از قبل خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید وقتی پیازها سبک و شیشه ای شد ، سیر رنده شده و گردوی آسیاب شده را هم تفت دهید ، کمی رب انار اضافه کنید ، گیشنیز از قبل خرد شده را هم اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید .
ماهی را از یخچال در آورید ، و داخل شکمش را از مایعی که درست کردید پر کنید ، انتخاب چگونه پختن ماهی باشماست .شما میتونید هم در تابه سرخ کنید ، هم در فر در دمای ۱۸۰ درجه طبخ نمایید .ده دقیقه قبل از اینکه خاستید ماهی ها را سرو کنید ، روی ماهی ها زعفرون آب کرده بریزید و سپس یه قاشق غذا خوری کره آب شده روی ماهی ها اضافه کنید ، و دوباره داخل فر قرار دهید تا خوراک ماهی برشته بشه . در کنار خانواده از نوش جان کردن این غذا لذت میبرید .
این کیک ساده بسیار آسان و خوشمزه است ، برای درست کردن این کلوچه تخم ها را در ظرفی ریخته و پودر شکر را بهش اضافه کنید ، و۵ دقیقه باهم زن بزنید ، وقتی پف کرد ، روغن و هل را هم اضافه کنید و هم بزنید. بکنیگ پودر را به ماست اضافه کرده و با هم مخلوط کنید بعد از چند دقیقه ، مخلوط پف میکنه و وقتشه که به مواد تخم مرغی اضافه کنید .
آرد و نمک را سه بار الک کنید و به مخلوط اضافه کنید ، غلظتش باید سفت تر از مواد کیک شود ، تقریبا مثل غلظته حلوا بشه خوبه . داخل ظرف میزاریم و درشو میبندیم ، و نیم ساعت میزاریم تو فریزر خودشا بگیره . بعد نیم ساعت کمی دستتونو چرب کنید و به اندازه گردو بزرگ بر می دارید با دست صافش میکنید و تو کنجد میغلتونید و در سینه فر که از قبل چربش کردید میچینید . شیرینی خیلی خوشمزه ، امتحانش کنید .