جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه جوجه کباب پنیری

طرز تهیه جوجه کباب پنیری

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب با پنیر ابتدا دستگاه را پیش گرم کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید حالا پوست سیب زمینی ها را کنده و آنها را به صورت لایه لایه و با ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر برش بزنید سیب‌زمینی‌ها را ظرف خود بچینید و روی آن کمی روغن و نمک و فلفل بریزید .

مرحله دوم

در مرحله بعد پوست لیموی رنده شده را با پنیر فتا و آبلیمو و پونه مخلوط کنید سپس ران های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و تکه های مرغ را درون مخلوط پوست لیمو بریزید ، برای ۳۰ به مرغ استراحت دهید ، تا مزه دار شود .

مرحله سوم

حالا زمان آن رسیده که تکه های مرغ را بر روی سیب زمینی های درون ظرف قرار دهید ، ظرف را هم برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید ، بعد از گذشت این زمان ظرف را خارج کنید و آن را با زیتون و گوجه فرنگی دور چین کنید .

مرحله جهارم

روی مواد کمی فلفل پاشیده و دوباره درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود جوجه کباب در فر ، پس از اینکه غذا پخته شد ، با برگ های سبزی پونه تازه تزیین کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب

مرحله اول

برای تهیه گمج کباب ، گردو را همراه با گوشت خورشتی بریزیم درون قابلمه و بدون اضافه کردن روغن آنها را تفت دهید پس از انجام این کار ۳ الی ۴ لیوان آب سرد را همراه با رب انار به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و ۲ ساعت صبر کنید تا گوشت به صورت نیم پز آماده شود .

مرحله دوم

حالا سبزی های خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و با اضافه کردن کمی روغن خوب سرخ کنید . سبزی خرد شده را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و بذارید تا برای سه ساعت با حرارت ملایم خورش محلی بپزد .در اواخر پخت نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید .

مرحله سوم

این خورشت گیلانی طعم ترشی دارد و شما می توانید با کم و زیاد کردن رب انار مزه آن را تغییر دهید این غذا را در ظرف های سفالی و لعاب دار با نام گمج تهیه می‌کنند . گیاه چوچاق یکی از گیاهان خوش عطر میباشد که در مناطق مرطوب شمالی کشور رشد می‌کند . این گیاه محلی دارای خواص دارویی زیادی میباشد و در اغلب غذاهای شمالی مورد استفاده قرار میگیرد .