جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه بوقلمون شکم پر

طرز تهیه بوقلمون شکم پر

مرحله اول

برای تهیه بوقلمون شکم پر ابتدا گوشت را به خوبی پاک کرده و آن را بشویید ، پس از این که خشک شد روی سطح بوقلمون را با نمک و زعفران و آویشن و مقداری فلفل مرینیت کنید ، گوشت را ماساژ دهید و تمام قسمتهای آن را به ادویه آغشته نمایید .

مرحله دوم

در این مرحله گردو را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید تا گردوها برشته شوند سپس کره را اضافه کنید و با گردو تفت دهید حالا زمان اضافه کردن پیاز داغ و انار و رب انار و کشمش و کرفس خورد شده و جعفری و شکر می باشد .

مرحله سوم

مواد را با هم تفت دهید تا بوی مواد بلند شود پس از تفت دادن با این مواد درون شکم بوقلمون را پر کنید . با مقداری کره آب شده پوست بوقلمون را چرب کنید و آن را درون قابلمه قرار دهید . دمای فر را بر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و ظرف را برای ۸ ساعت درون فر قرار دهید .

مرحله چهارم

زمان مورد نیاز برای پخت خوراک بوقلمون رستورانی تقریباً ۹ ساعت می باشد و اگر می خواهید این غذا را برای شام میل نمایید بهتر است آن را صبح بار بگذارید چون گوشت بوقلمون دیرپز است .

طرز تهیه برگر سویا

طرز تهیه برگر سویا

مرحله اول

برای تهیه برگر سویا ابتدا باید جو پرک را درون کاسه ریخته و به آن ۳ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید برای ۳۰ دقیقه آنها را بخیسانید . پس از انجام این کار جو پرک شده را با دست فشار دهید تا آب اضافی جو پرک ها را بگیرید .

مرحله دوم

در این مرحله تمام مواد را درون غذاساز ریخته و مخلوط کنید یا هویج و قارچ و پیاز را رنده کرده و سویا و جو را درون مخلوط کن بریزید ، ادویه ها و پودر سوخاری و آرد نخودچی و سیر و فلفل دلمه ای و سماق را اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید .

مرحله سوم

حالا خمیر را حالت دهید و آن را بصورت برگر درآورده و دوباره درون فریزر قرار دهید ، برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه تا خودش را بگیرد . اکنون همبرگر خانگی و رژیمی را درون ماهی تابه ریخته و با مقدار کمی روغن سرخ کنید . مدت زمان مورد نیاز برای پخت فست فود تقریباً ۹۰ دقیقه می‌باشد .

طرز تهیه کیک ساده وانیلی

طرز تهیه کیک ساده وانیلی

مرحله اول

برای تهیه کیک ساده وانیلی ابتدا باید تخم مرغ ها را در دمای محیط قرار دهید تا دمای آنها با محیط اطراف یکسان شود سپس آنها را درون شکاف شکسته و شکر را همراه با وانیل به آن اضافه کنید و به وسیله همزن تخم مرغ ها را مخلوط کنید تا پف کند و کرم رنگ شوند .

مرحله دوم

پس از انجام این کار نوبت اضافه کردن شیر و روغن مایه می باشد مواد را با هم مخلوط کنید سپس پس آرد و بیکینگ پودر را برای سه مرحله الک کنید و آن را در دو نوبت به مایع تخم مرغ اضافه کنید حالا مایع را به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید .

مرحله سوم

اگر می‌خواهید کیک میان تهی درست نمایید از قالب سایز ۲۶ با ارتفاع ۱۰ استفاده کنید ، قالب را چرب کنید فر گاز را هم از قبل پیش گرم نمایید . مایه کیک وانیلی خوشمزه را درون قالب بریزید و آن را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۴۵ دقیقه قرار دهید .

نکات پخت کیک

میتوانید مقداری دارچین یا پودر نسکافه و پودر کاکائو به آرد کیک اضافه کنید . این کیک ساده را درون قابلمه هم می توانید تهیه کنید به این صورت که کف قابلمه تفلون را چرب کنید و یک لیوان استیل در وسط آن قرار دهید ، هنگامی که ظرف داغ شد مایه کیک وانیلی را اطراف لیوان بریزید و روی قابلمه دم کنی قرار دهید . حتما پخش کن استفاده کنید . حرارت گاز کم باشد . مدت زمان پخت تقریبا ۴۵ دقیقه است .

طرز تهیه دسر سیب با دارچین

طرز تهیه دسر سیب با دارچین

مرحله اول

برای تهیه دسر سیب با دارچین ،در ابتدای کار نشاسته و شکر را مخلوط کرده سپس به آنها آرد و شیر را به آرامی اضافه می کنیم این مخلوط را بر روی اجاق گاز قرار داده و با حرارت کم هم میزنیم هنگامی که شروع به جوشیدن کرد کره و خامه را اضافه می کنیم .

مرحله دوم

هم زدن مداوم مایه باعث می‌شود تا به صورت گلوله گلوله در نیاید . در پایان پوست لیمو رنده شده را اضافه میکنیم و هنگامی که به غلظت فرنی رسید اجاق گاز را خاموش می کنیم . حالا قالب را آماده کنید و در کف آن یک لایه بیسکویت بچینید .

مرحله سوم

روی بیسکویت ها را با مارمالاد سیب بپوشانید و دوباره بر روی آن بیسکویت قرار دهید . در آخر مایه را روی مواد بریزید و قالب را برای مدت زمان تقریباً ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شود . روی آن را با گردو و دارچین تزیین کنید .

مرحله چهارم

برای تهیه مارمالاد سیب را خرد کرده درون قابلمه بریزید و به آن شکر اضافه کنید . روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند اکنون به آن زعفران اضافه نمایید . زمانی که جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش نمایید .

طرز تهیه کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته برنجی

مرحله اول

برای تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی ابتدا برنج را به صورت دم کش و بدون روغن همراه با مقداری نمک و زردچوبه بپزید لکه ها را هم به صورت جداگانه بخیسانید و آنها را هم بپزید ، حالا لپه و برنج پخته را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید .

مرحله دوم

حالا به این مواد سبزی های معطر را همراه با ادویه و آرد نخودچی اضافه کنید با دست مواد را ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شوند و تمام قسمتهای مایه کوفته خانگی به ادویه و سبزی معطر آغشته شود . به مواد برای ۱۵ دقیقه استراحت دهید .

مرحله سوم

حالا از مایع برداشته کف دست خط کنید و درون آن را با موادی مانند گردو آلو یا زرشک یا لواشک پر کنید ، دوباره کمی از گوشت برداشته و روی آن قرار دهید و به صورت توپ آن را گرد کنید . پیشنهاد میکنیم از مقدار کمی هم پیاز داغ استفاده کنید .

مرحله چهارم

کوفته های رژیمی را درون یخچال قرار دهید برای نیم ساعت تا حسابی جا افتاده شوند پس از انجام این کار قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری آب اضافه کنید درون آن کمی زردچوبه نمک و روغن بریزید کمی که آب گرم شد روغن و پیاز داغ را اضافه کنید .

مرحله پنجم

حالا نوبت اضافه کردن کوفته ها به مواد درون قابلمه می باشد آنها را به آرامی درون ظرف قرار دهید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا کوفته خوشمزه برای مدت زمان ۶۰ الی ۹۰ دقیقه و با حرارت کم بپزد ، میتوانید از مقداری آلو خشک هم به عنوان چاشنی استفاده کنید .

طرز تهیه سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان

مرحله اول

اگر می خواهید یک سوفله بادمجان خوشمزه و مجلسی آماده کنید ،ابتدا باید پوست بادمجان ها را گرفته و آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید ، پس از انجام این کار آنها را برای مدت زمان یک ساعت نمک زده و کنار قرار دهید ، با این کار تلخی آنها کمتر خواهد شد .

مرحله دوم

در این یک ساعت شما باید پیازها را رنده کرده و همراه با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و آنها را به خوبی هم بزنید . حالا گوشت چرخ کرده را درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید می‌توانید از مقداری رب هم به عنوان چاشنی استفاده کنید .

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت سرخ شد بادمجان‌ها را نیز به صورت جداگانه سرخ کنید حالا فرگاز را از قبل و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید .  تا فر گرم می‌شود سس مخصوص غذا را آماده کنید . کره را درون قابلمه ریخته و پس از آب شدن به آن آرد اضافه کنید .

 

مرحله چهارم

آرد و کره را تفت دهید سپس به آنها باید شیر را اضافه کنید ، شیر را مرتب هم بزنید ، سپس نمک و فلفل و خامه را به سس اضافه کنید ، صبر کنید تا سس غلیظ شود بعد اجاق گاز را خاموش کنید. . توجه داشته باشید که شیر را آرام آرام اضافه باید کرد .

مرحله پنجم

ظرفی را که قرار است درون فر قرار دهید را آماده کرده و بادمجان ها را کف آن بچینید ، روی آن ها را با گوشت چرخ کرده پر کنید و در آخر با سس و پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید ، به همین ترتیب ادامه دهید به صورت لایه لایه تا خوراک بادمجان شما آماده برای پخت شود .

مرحله ششم

حالا ظرف را درون طبقه میانی فر قرار داده و اجازه دهید تا برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر بپزد ، بعد از این تایم و پخته شدن غذا شعله بالایی فر گاز را روشن کنید تا سطح سفره بادمجان طلایی رنگ شود بعد از ده دقیقه اجاق را خاموش کنید و غذا را نوش جان کنید .

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

مرحله اول

طرز تهیه کمپوت سیب کمپوت سیب طرز تهیه ی کمپوت سیب کمپوت سیب خانگی تهیه کمپوت سیب

برای تهیه کیک سیب و دارچین پس از اینکه سیب ها را از وسط برش زدید آنها را به صورت برش های نازک ببرید ، این برش های یکدست و نازک رو بصورت منظم و ردیفی بر روی سینی فر قرار دهید ، مقداری شکر بر روی برش های سیب پاشیده و آنها را برای ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید .

مرحله دوم

توجه داشته باشی باید که از قبل پیش گرم شده باشد و دمای آن را ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید این کار برای آن است که سیب ها نرم شوند و راحت تر حالت بگیرند . پس از پخته شدن آنها را مانند گل رز بپیچید و کنار قرار دهید .

مرحله سوم

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

برای پخت کیک خانگی با این مواد باید قالب کمربندی ۲۳ سانتی را انتخاب کرده و درون آن کاغذ روغنی انداخته و قالب را چرب میکنیم . حالا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و آن را الک می کنیم درون یک کاسه شکر و روغن مایع و کره را با همزن مخلوط میکنیم تا سفید شوند .

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به مواد اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم ، آخرین تخم مرغ را همراه با وانیل اضافه کرده و هم می زنیم ، اکنون ماست را اضافه کرده و مواد را هم بزنید در پایان آرد را آرام آرام اضافه کنید و با دور کند همزن مواد را مخلوط کنید .

مرحله پنجم

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

اکنون مایه کیک را درون قالب بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید دارچین را روی مایه کیک رژیمی بریزید و گل های سیب را به آرامی بر روی آن قرار دهید میتوانید از مقداری خلال پسته هم استفاده کنید . قالب را در طبقه میانی فر برای ۵۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید .