جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

خوراک مرغ با سس زرشک

خوراک مرغ با سس زرشک

مرحله اول

برای تهیه خوراک مرغ ابتدا باید پیاز را رنده کنید و آن را درون ماهی تابه ریخته و با اضافه کردن مقدار کمی روغن سرخ کردنی پیاز را تفت دهید سپس به آن ادویه را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید اکنون نوبت اضافه کردن تکه های مرغ می باشد .

مرحله دوم

حالا حرارت را کم کنید و مرغ ها را سرخ کنید . کمی که رنگ مرغ عوض شد رب گوجه فرنگی را درون ماهیتابه ریخته و مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود . به خوراک مرغ نیمی از زعفران را همراه با آلوها و دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا خوراک با حرارت کم بپزد

مرحله سوم

پس از اینکه آب مرغ غلیظ شد و غذای شما کاملا پخته شد ۱ قاشق شکر را درون آب جوش حل کنید و به خوراک مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا غذا کاملاً جا افتاده شود . تو این فاصله زمانی که دارید سس زرشک را آماده کنید .

مرحله چهارم

برای اینکار زرشک های خیس خورده را درون ماهی تابه ریخته و به آن کره اضافه کنید حالا زرشک را تفت دهید و به آن الباقی زعفران دم کرده را اضافه کنید پس از اینکه غذا را درون سینی کشیدید سس را روی مرغ زعفرانی آبدار بریزید و نوش جان کنید .

تهیه مرغ شکم پر در دیگ

تهیه مرغ شکم پر در دیگ

مرحله اول

تهیه مرغ شکم پر در دیگ در قابلمه و درون فر روشهای مختلفی دارد برای پخت این غذا پس از اینکه مرغ را به خوبی تمیز کردید ، داخل شکم آن را باز کرده و آنرا تمیز می کنیم . توجه داشته باشید که نباید پوست مرغ را جدا نمایید .

مرحله دوم

حالا مرغ را درون آبکش قرار می دهید تا آب آن کاملاً خارج شود سپس مشغول آماده کردن مواد داخل شکم مرغ میشویم . برای این کار نصف پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و همراه با سیر رنده شده درون ماهی تابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم .

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز ها سبک شد زرشک را اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن مواد نوبت اضافه کردن گردو و در پایان رب انار می باشد . مواد را با هم مخلوط کرده ، سپس نمک و زعفران آب کرده را اضافه میکنیم و برای چند دقیقه آنها را تفت میدهیم .

مرحله چهارم

در این مرحله شکم مرغ را باز کرده و درون آن را با آب لیمو و مقداری نمک پوشش میدهیم ، سپس چند ورقه گوجه فرنگی درون شکم مرغ گذاشته و سسی را که آماده کرده بودیم روی گوجه ها میریزیم دوباره گوجه اضافه کرده و در پایان شکم مرغ را با نخ و سوزن میدوزیم .

مرحله پنجم

اکنون بر روی سینه مرغ با چاقو چند سوراخ ایجاد میکنیم و و درون سوراخ ها را با نمک پر می کنیم ، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و سطح روی مرغ را کاملاً به آن آغشته میکنیم ، حالا مرغ را درون ماهیتابه گذاشته و اطراف آن را سرخ میکنیم .

مرحله ششم

درون یک دیگ کوچک ، پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با مقداری زردچوبه سرخ میکنیم سپس یک لیوان آب اضافه کرده و پس از آن مرغ را درون دیگ قرار می دهیم چند ورقه گوجه فرنگی روی مرغ چیده و هویج های خرد شده را درون قابلمه میریزیم .

مرحله هفتم

ابتدا حرارت را زیاد کرده و پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا مرغ برای نیم ساعت بپزد . در این فاصله زمانی ۳۰ دقیقه ای و تا زمانی که مرغ بپزد، سس مخصوص خوراک مرغ را آماده می کنیم .

مرحله هشتم

برای این کار نیمی از پیاز را که مانده بود نگینی خرد کرده درون ماهی تابه ریخته و تفت می دهیم ، زمانی که سبک شدند زردچوبه و رب را اضافه میکنیم پس از اینکه بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد یک لیوان آب و آلو ها و نمک و زعفران را اضافه میکنیم ، اجازه می‌دهیم تا با حرارت کم سس آماده شود .

مرحله نهم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه در دیگ را باز کرده و تمام قسمتهای مرغ را به این سس آغشته میکنیم و اضافه آن را درون دیگ میریزیم ، درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم تا برای دو ساعت و با حرارت کم مرغ کاملاً مغز پخت و جا افتاده شود .

طرز تهیه نان در ماهیتابه

طرز تهیه نان در ماهیتابه

مرحله اول

آموزش طرز تهیه نان در ماهیتابه به صورت ساده و روان ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را الک کنید سپس آرد نمک و شکر و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید ، اکنون نوبت اضافه کردن آب به صورت آهسته آهسته می باشد .

مرحله دوم

آرد را با دست هم بزنید تا خمیر نان آماده شود ، حالا خمیر را به صورت چانه بگیرید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا خمیر به اصطلاح محلی و ور آید . ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته و زمانی که داغ شد چانه های خمیر را با وردنه پهن کنید و آنها را درون ماهیتابه قرار دهید .

مرحله سوم

سعی کنید با حوصله مراحل پخت نان را انجام دهید ، زمانی که خمیر را درون ماهیتابه پهن کردید چین و چروک های آن را خیلی سریع صاف کرده و پس از پخت نان ها را درون پارچه قرار دهید تا خشک نشوند . توجه داشته باشید این خمیر زمان زیادی را برای استراحت لازم ندارد .

طرز تهیه نان در ماهیتابه

طرز تهیه نان در ماهیتابه

مرحله اول

آموزش طرز تهیه نان در ماهیتابه به صورت ساده و روان ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را الک کنید سپس آرد نمک و شکر و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید ، اکنون نوبت اضافه کردن آب به صورت آهسته آهسته می باشد .

مرحله دوم

آرد را با دست هم بزنید تا خمیر نان آماده شود ، حالا خمیر را به صورت چانه بگیرید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا خمیر به اصطلاح محلی و ور آید . ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته و زمانی که داغ شد چانه های خمیر را با وردنه پهن کنید و آنها را درون ماهیتابه قرار دهید .

مرحله سوم

سعی کنید با حوصله مراحل پخت نان را انجام دهید ، زمانی که خمیر را درون ماهیتابه پهن کردید چین و چروک های آن را خیلی سریع صاف کرده و پس از پخت نان ها را درون پارچه قرار دهید تا خشک نشوند . توجه داشته باشید این خمیر زمان زیادی را برای استراحت لازم ندارد .

طرز تهیه غذا با میگو

طرز تهیه غذا با میگو


مرحله اول

برای پخت یک خوراک خوشمزه و دریایی پیشنهاد میکنیم غذا با میگو را در لیست برنامه های آشپزی خود قرار دهید برای پخت این خوراک خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را پوست بگیرید و آنها را خرد کنید پیشنهاد می کنیم سیر را رنده نماید .

مرحله دوم

حالا ماهی تابه رو روی اجاق گاز قرار بدید و مقداری روغن اضافه کنید پس از اینکه روغن داغ شد پیاز و سیر را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید این کار را تا زمانی که پیاز ها نرم شوند و بوی سیر پخش شود انجام دهید .

مرحله سوم

حالا نوبت این رسیده که فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به مواد درون تو ماهیتابه اضافه کنید و برای مدت زمان یک الی دو دقیقه آنها را مخلوط کرده و تفت دهید . در مرحله بعد برنج فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

مرحله چهارم

مقدار کمی نمک اضافه کنیم و مواد درون ظرف را به خوبی هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن آب مرغ می باشد پس از انجام این کار در ماهیتابه را ببندیم و کمی حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا خوراک ‌میگو شروع به جوشیدن کند .

مرحله پنجم

حرارت را کم کنید و برای ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا با حرارت ملایم غذا کاملا پخته شود . در این مرحله میگو های پاک شده را همراه با نخود فرنگی پرخاصیت به خوراک میگو اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا خوراک شما آماده برای مصرف شود .

طرز تهیه کمپوت آناناس

طرز تهیه کمپوت آناناس

مرحله اول

در ادامه شما را روش تهیه و آماده سازی کمپوت آناناس خانگی خوشمزه و خوشرنگ آشنا خواهیم کرد .

پس از این که پوست میوه را گرفتید آن را به صورت دلخواه و در اشکال گوناگون برش بزنید سپس پس از آب و شکر را مخلوط کرده و روی اجاق گاز قرار دهید .

مرحله دوم

حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند حالا زمان آن رسیده که تکه های آناناس را به آب اضافه کنید ، مدت زمان مورد نیاز برای آماده شدن کمپوت خانگی بستگی به رسیده بودن میوه دارد . تقریباً بین ۳۰ الی ۵۰ دقیقه با حرارت ملایم باید بپزد .

مرحله سوم

برای این که ظاهر کمپوت خوش رنگ باشد می توانید کمی زعفران را دم کنید و به میوه اضافه نمایید هنگامی که اجاق گاز را خاموش کردید اجازه دهید تا در همان دما و شرایط خنک شود سپس درون ظرف شیشه ای با درب فلزی بریزید .

مرحله چهارم

درب شیشه ها را محکم کنید حالا شیشه ها را درون یک قابلمه چیده و بر روی آن آب ولرم بریزید پس از انجام این مراحل قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا برای ۴۰ دقیقه بجوشد ، با این کار ماندگاری کمپوت بالا خواهد رفت .

طرز تهیه کمپوت آناناس

طرز تهیه کمپوت آناناس

مرحله اول

در ادامه شما را روش تهیه و آماده سازی کمپوت آناناس خانگی خوشمزه و خوشرنگ آشنا خواهیم کرد .

پس از این که پوست میوه را گرفتید آن را به صورت دلخواه و در اشکال گوناگون برش بزنید سپس پس از آب و شکر را مخلوط کرده و روی اجاق گاز قرار دهید .

مرحله دوم

حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند حالا زمان آن رسیده که تکه های آناناس را به آب اضافه کنید ، مدت زمان مورد نیاز برای آماده شدن کمپوت خانگی بستگی به رسیده بودن میوه دارد . تقریباً بین ۳۰ الی ۵۰ دقیقه با حرارت ملایم باید بپزد .

مرحله سوم

برای این که ظاهر کمپوت خوش رنگ باشد می توانید کمی زعفران را دم کنید و به میوه اضافه نمایید هنگامی که اجاق گاز را خاموش کردید اجازه دهید تا در همان دما و شرایط خنک شود سپس درون ظرف شیشه ای با درب فلزی بریزید .

مرحله چهارم

درب شیشه ها را محکم کنید حالا شیشه ها را درون یک قابلمه چیده و بر روی آن آب ولرم بریزید پس از انجام این مراحل قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا برای ۴۰ دقیقه بجوشد ، با این کار ماندگاری کمپوت بالا خواهد رفت .