جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه خوراک بدون گوشت و مرغ با گوجه بادمجان ساده و سریع

طرز تهیه خوراک بدون گوشت و مرغ

خورشت بدون گوشت و مرغ غذای خوشمزه بدون گوشت و مرغ نی نی سایت خورشت بدون گوشت با برنج انواع غذای نونی سریع بدون گوشت لیست غذاهای بدون گوشت غذای بدون گوشت و مرغ با برنج غذا بدون گوشت با سیب زمینی خوراک سبزیجات بدون گوشت و مرغ

طرز تهیه خوراک بدون گوشت و مرغ با سبزیجات ساده و صیفی جات ارزان قیمت. همیشه که نباید غذا گوشت و مرغ باشد یا برنج باشد بعضی وقتا غذاهای نونی را هم میتوان جایگزین غذاهای برنجی کرد. برای اینکه در هنگام سرخ کردن بادمجان روغن کمتری مصرف کند میتوانید به آنها سفیده تخم مرغ یا ماست بمالید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله ‌طرز تهیه خوراک بدون گوشت و مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴نفر
بادمجان ۱کیلو
گوجه ۲۵۰گرم
پیاز ۱عدد
فلفل‌دلمه‌ای نصف ۱عدد
نمک،فلفل،زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه خوراک بدون گوشت

مرحله اول

پوست بادمجان را بگیرید و بعد از برش زدن آنها را درون آب نمک برای مدت زمان ۱ ساعت قرار دهید تا با این کار تلخی بادمجان ها را بگیرید. بادمجان‌ها را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید، پس از اینکه روغن حسابی داغ شد دو طرف بادمجان ها را درون ماهیتابه سرخ کنید. به صورت جداگانه پیازهای خرد شده را تفت دهید پس از اینکه سبک شدند ادویه را اضافه کنید.

مرحله سوم

فلفل و زردچوبه را به پیاز داغ اضافه کنید، سپس فلفل دلمه ای و گوجه های ورقه شده را درون ماهیتابه بریزید. مواد را کمی تفت دهید و نمک را به آنها اضافه کنید. مقداری از گوجه های درون ماهیتابه را بردارید.

مرحله چهارم

بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید و گوجه هایی را که برداشته بودید روی بادمجان ها قرار دارد. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خوراک رژیمی شما با آب گوجه کاملا پخته شود تقریباً بعد از ۳۵ الی ۴۵ دقیقه غذا آماده می باشد.

منبع : گروه اس فود

طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین شیر و رنگ خوراکی ساده و سریع

طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین

طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین و شیر فیلم طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین طرز تهیه ژله سفید با پودر ژلاتین و بستنی طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین نی نی سایت طرز تهیه پودر ژلاتین با اب طرز تهیه ژله پرتقال با پودر ژلاتین طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین و خامه طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین و آب هندوانه

طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین و شیر و اسانس های میوه‌ای، برای تهیه این ژله شیک و مجلسی فقط کمی حوصله خرج دهید تا در پایان بتوانید از محصول بدست آمده خود لذت ببرید. بهتر است برای جدا کردن ژله از قالب از چاقو استفاده کنید سپس ظرف را برعکس کرده و ژله را خارج کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله ‌طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم
شیر ۲و نیم پیمانه
اب یک چهارم پ
پودر ژلاتین ۲و نیم ق غ
شکر نصف پ
اسانس موز یا وانیل به میزان لازم

طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین

مرحله اول

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و آن را به صورت بن ماری یعنی با حرارت بخار آب حل کنید. به صورت جداگانه شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شکر کاملا حل شود در این مرحله شیر نباید بجوشد.

مرحله دوم

زمان آن رسیده که ژلاتین را به شیر اضافه کنید اسانس یا رنگ مورد نظر خود را هم به مواد اضافه نمایید. ضعف خود را از روی حرارت برداشته و مواد را درون قالب بریزید. می‌توانید اینجا ژله را به صورت دو رنگ آماده کنید.

مرحله سوم

اگر ژله ای مانند تصویر می خواهید ژله اول را که ریختید صبر کنید تا نیم بند شود سپس رنگ دوم را اضافه کنید. ظرف ژله را برای مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملاً مستحکم و آماده برای سرو شود. نکته :در ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری ژلاتین نیاز دارید.

منبع : آشپزی با زینب

طرز تهیه ساده‌ترین کیک خانگی بدون همزن با پیمانه ساده و سریع

طرز تهیه ساده‌ترین کیک خانگی

Feedback طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد طرز تهیه کیک ساده با ماست طرز تهیه کیک ساده با شیر و وانیل طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه طرز تهیه کیک خانگی بدون فر دستور پخت کیک طرز تهیه کیک تولد

برای طرز تهیه ساده ترین کیک خانگی آن هم در مدت زمان کوتاه نیازی به فر و همزن ندارید و می‌توانید آن را در دست ساز بپزید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله ‌طرز تهیه ساده‌ترین کیک خانگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای پخت کیک
تخم مرغ دو عدد
آرد یک و یکسوم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یکسوم پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر دو ق م
کره پنجاه گرم
موز دو عدد
مغز گردو به دلخواه

طرز تهیه ساده‌ترین کیک خانگی

مرحله اول

برای پخت کیک اولین کاری که میکنیم ریختن شکر درون ماهیتابه می باشد روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و شکر را به صورت کاراملی ذوب کنید. مردها را به صورت حلقه ای برش بزنید و آماده کنید.

مرحله دوم

پس از ذوب شدن شکر کره را به آن اضافه کنید هنگامی که کره کاملا آب شد تکه های موز را درون ماهیتابه بریزید، برای سه دقیقه مواد را هم بزنید. حالا گردو های خرد شده را اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. درون کاسه تخم ها را شکسته سپس وانیل را به آن اضافه کنید و برای ۲ الی ۳ دقیقه آن را هم بزنید. به مایع شیر و روغن را اضافه کنید و در حد یکدست شدن مواد را مخلوط نمایید.

مرحله چهارم

آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و برای دو یا سه مرحله آن را الک نمایید. آرد را به مایه کیک اضافه کنید. اضافه کردن آرد هم باید در دو الی سه مرحله باشد، تا مایه کیک شما سفت یا شل نشود.

مرحله پنجم

بعد از اضافه کردن آرد نوبت به مخلوط موز می رسد آن را هم به مایه کیک اضافه کنید. مواد را زیر و رو کنید تا کاملا مخلوط شوند. قالب خود را چرب کنید یا کف و دیواره‌های آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله ششم

پس از اینکه مایع را درون قالب ریختید سطح آن را صاف کنید. فر را از قبل پیش گرم کنید و قالب را برای ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید. صبر کنید تا کیک کاملا پخته و آماده برای مصرف شود.

منبع : @ribar.pastry


طرز تهیه و علت وا رفتن کوکو سیب زمینی پخته ساده و سریع

علت وا رفتن کوکو سیب زمینی

راه حل وا رفتن کوکو سیب زمینی علت چسبندگی مایع کوکو سیب زمینی راز ترد شدن کوکو سیب زمینی علت وا رفتن کوکو سیب زمینی نی نی سایت فوت و فن کوکو سیب زمینی برای سفت شدن کوکو راز خوشمزه شدن کوکو سیب زمینی نی نی سایت علت وا رفتن کوکو سیب زمینی در روغن

علت وا رفتن کوکو سیب زمینی در هنگام سرخ کردن و آشنایی با فوت و فن های پخت این غذای آسان و بسیار پرطرفدار.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله علت وا رفتن کوکو سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برا تهیه ۱۵عدد کوکو
سیب زمینی متوسط چهار عدد
تخم مرغ دو عدد ریز
پودر نان باگت دو قاشق سرخالی
زردچوبه و نمک و فلفل و پودر پیاز به میزان لازم
روغن به میزان لازم

علت وا رفتن کوکو سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کوکوی خوب باید از سیب زمینی باکیفیت و درجه یک استفاده کنیم یعنی اینکه سیب زمینی شما یخ زده نباشد. سیب زمینی یخ زده رنگ کوکو را تیره میکند و همچنین بافت آن پس از پخت شل میشود.

مرحله دوم

استفاده از پیاز باعث وا رفتن کوکو می‌شود و تردی آن را میگیرد. برای پخت کوکو بهتر است از پودر پیاز استفاده کنید. اگر به پودر پیاز دسترسی ندارید، آب پیاز را قبل از استفاده کاملاً بگیرید.

مرحله سوم

اگر می خواهید از پودر نان باگت استفاده کنید قبل از استفاده آن را روی ماهیتابه یا شوفاژ قرار دهید و پس از اینکه کاملا خشک شد، پودر کرده و استفاده کنید. حتما به تعداد تخم مرغ ها هم دقت کنید.

مرحله چهارم

برای پخت کوکو سیب زمینی را نباید رنده کنید. یکی از نکات مهم برای وا رفتن کوکو همین رنده کردن سیب زمینی می باشد. حتماً سیب زمینی را به جای رنده کردن بکوبید. برای سرخ کردن هم روغن باید حسابی داغ باشد.

منبع : صاحبه خوشدل


طرز تهیه کماج مازندرانی تابه ای پف دار خانگی ساده و سریع

طرز تهیه کماج مازندرانی یک شیرینی شمالی ساده و بسیار خوشمزه. برای پخت این شیرینی شما به فر و همزن نیاز ندارید و در مدت زمان ۳۰ دقیقه می توانید آن را آماده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کماج مازندرانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای پخت کماج
تخم مرغ ۲ عدد
آرد برنج ۱ لیوان
آرد گندم ۲ ق غ
ماست ۳ ق غ
شکر نصف لیوان
گلاب ۲ ق غ
زعفران غلیظ دمکرده ۲ ق غ
شیر یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق م
پودر هل نصف ق چ

طرز تهیه کماج مازندرانی

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ را درون کاسه بشکنیم با همزن دستی مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج شوند. شکر و بعد از آن ماست و گلاب و پودر هل و در آخر زعفران را به تخم مرغ های هم زده اضافه کنید.

مرحله دوم

مایه کماج را در حد یکدست شدن مواد هم بزنید. آرد برنج و آرد گندم را بیکینگ پودر مخلوط کنید، بعد از مخلوط شدن آرد آن را برای سه مرحله الک کنید تا آرد را هواگیری کنید و مواد به خوبی با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله سوم

کف و دیواره های تابه را چرب کنید، مایه را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز و شعله پخش کن قرار دهید بعد از گذشت ۲۵ دقیقه در ماهیتابه را باز کنید و کماج را برگردانید تا طرف دیگر شیرینی هم بپزد.

منبع : خلاقیت آشپزی

طرز تهیه مرغ بدون آب و رب و روغن با پیاز غذای ساده و سریع

طرز تهیه مرغ بدون آب

پختن مرغ با آب خودش طرز تهیه سس مرغ بدون آب مرغ طرز تهیه مرغ بدون آب و رب طرز تهیه مرغ زعفرانی بدون اب پخت مرغ بدون آب با پیاز پخت مرغ بدون آب نی نی سایت طرز تهیه مرغ بدون روغن در فر طرز تهیه مرغ آب پز بدون روغن

طرز تهیه مرغ بدون آب یک خورشت فوری و خوشمزه و مجلسی، این خورشت عالی مناسب برای زمان هایی می‌باشد که شما وقت کافی برای پخت غذا ندارید. برای طبخ این مرغ نیازی به آب نیست و شما مرغ را با آب پیاز و آب خود مرغ خواهید پخت. کرمانشاهی ها به این غذا قاقورمه می‌گویند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ بدون آب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم مرغ به اندازه لازم
پیاز بزرگ چهار عدد
آلو بخارا ده عدد
ادویه ها نمک فلفل سیاه پودر پاپریکا
ادویه ها پودر سیر زعفران دم شده غلیظ
کره صد گرم
آب غوره دو ق غذا خوری برای چاشنی

طرز تهیه مرغ بدون آب

مرحله اول

برای شروع پوست پیاز را بگیرید و آن را به صورت حلقه حلقه خرد کنید، ماهیتابه خود را آماده کرده و پیاز های خرد شده را ته ماهیتابه قرار دهید، حالا تکه های مرغ را درون کاسه ای مناسب قرار دهید.

مرحله دوم

ادویه ها را که شامل نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا و پودر سیر و زعفران دم کشیده می باشد به تکه های مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. به طوری که تمام بافت مرغ به ادویه آغشته شود.

مرحله سوم

تکه های مرغ را روی برش های پیاز بگذارید بعد از آن بر روی مرغ ها آلو قرار دهید. چند تکه کره روی غذا بریزید درب ماهیتابه را ببندید و برای دو ساعت ظرف را روی حرارت پایین اجاق گاز بگذارید.

مرحله چهارم

نگران نباشید مرغ با آب پیاز و آبی که درون بافت مرغ می‌باشد پخته خواهد شد. بعد از اینکه مرغ به خوبی پخته شد و آب غذا کشیده شد آن را با برنج سرو کنید. در لحظات پایانی پخت کمی آبغوره روی مرغ ها بریزید. نوش جان.

منبع: سادات بانو

طرز تهیه حلوا با آرد سفید زعفرانی برای ۴ نفر ساده و سریع

طرز تهیه حلوا با آرد سفید

طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفید فیلم طرز تهیه حلوا با آرد سفید طرز تهیه حلوا با آرد سفید گندم طرز تهیه حلوا با آرد سفید بدون زعفران طرز تهیه حلوا با آرد سفید و خرما طرز تهیه حلوا با آرد سفید قنادی طرز تهیه حلوا ساده طرز تهیه حلوا با آرد سفید برای دو نفر

طرز تهیه حلوا با آرد سفید یک شیرینی سنتی راحت و بسیار مقوی، دارای طبع گرم می‌باشد و از آن برای تقویت قوای بدنی و همچنین رفع خستگی استفاده می‌کنند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا با آرد سفید در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای پخت حلوا
آرد سنگگ ۳پیمانه
شکر ۲نیم پیمانه
آب ۱نیم پیمانه
گلاب ۱دوم پیمانه
عرق هل ۱دوم پیمانه
زعفران ۱دوم پیمانه غلیظ
کره ۱۰۰گرم
روغن مایع ۱پیمانه

طرز تهیه حلوا با آرد سفید

مرحله اول

برای تهیه یک حلوای بسیار خوشمزه ابتدا باید شربت آن را تهیه کنید برای این کار آب و شکر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. صبر کنید تا شکر کاملا حل شود و شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

حالا گلاب و هل را با زعفران به آب اضافه کنیم و بعد از چند لحظه اجاق گاز را خاموش نمایید. آرد را برای دور الک کرده و آن را درون ماهیتابه بریزید و با حرارت متوسط آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله سوم

تفت دادن زیاد آرد رنگ حلوا را تیره خواهد کرد. کره و روغن را به آرد اضافه کنید به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آرد عوض شود حالا می توانید شربت را آرام آرام به آرد اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید.

مرحله چهارم

از هم زدن آرد در این مرحله نباید غافل شوید ماهیتابه را آرام و به صورت دورانی بچرخانید تا حلوا درون ظرف شما جمع شود و خودش را بگیرد. این کار را تا آماده شدن کامل حلوا برای مصرف تکرار کنید.

منبع : حلوا مجلسی