برای آشنایی با طرز پخت مارچوبه با ماهی باید به این نکته توجه کنید که مارچوبه سبز را اگر میخواهید بپزید نیازی نیست که پوست آن را جدا نمایید و فقط شستن این گیاه کافی میباشد . درون ماهیتابه روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد مارچوبه ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید در حدی که این گیاه تغییر رنگ ندهد ، همراه با کمی نمک و فلفل و لیمو ترش تازه مصرف کنید .
برای پخت مارچوبه سفید ، پس از گرفتن پوست نوک گیاه را تمیز کنید ، قابلمه را آب کنید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند ، حالا مارچوبه های سفید را اضافه کنید ، کمی که جوشید نمک را با فلفل و آبلیمو و مقداری کره اضافه نمایید برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد .
پس از اینکه پیاز را بصورت خلالی خرد کرید همراه با کمی روغن درون ماهیتابه ریخته و سرخ کنید ، سپس کمی زردچوبه و بعد از آن قارچ را اضافه نمایید ، بعد از کمی تفت دادن نمک و فلفل و گوجه فرنگی ها را اضافه نمایید ، برای پخت ماهی به فیله ها هم فقط باید نمک و فلفل بزنید و بدون استفاده از آرد درون ماهیتابه تفلون ریخته و سرخ کنید .