برای تهیه پای برنج و قارچ ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا پیش گرم شود حالا یک قالب در ابعاد ۱۸ در ۲۸ سانتی را چرخ کنید پس از انجام این کار یک و نیم پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید .
هنگامی که برنج پخته شد آن را دم کنید تا کاملا نرم شود پس از پخت برنج و سرد شدن آن دو تا دونه تخم مرغ را بشکنید ، با نمک و فلفل به برنج اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید و برنج را داخل قالب بریزید و خوب آن را فشار دهید .
توی مرحله بعدی با الباقی آب مرغ و قارچ و کدو حلوایی و پیاز را درون قابلمه ریخته و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته شود پس از این که آب آن کشیده شد آن را بر روی برنج ریخته و روی مواد را با پنیر رنده شده بپوشانید .
در آخر کار تخم مرغ باقی مانده را شکسته و با شیر مخلوط کنید و مخلوط را بر روی پایه برنج بریزید حالا قالب را برای مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا خوراک شما کاملا پخته و جا افتاده شود .