در این پست قصد داریم شما را با طرز تهیه و روش پخت پیراشکی کرم دار بازاری آشنا کنیم ابتدا تمام مواد خشک که شامل آرد و شکر و خمیر مایه و بکینگ پودر و نمک میشود را با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست و با هم ترکیب شوند .
ایا شیر ولرم را با تخممرغ درون یک کاسه با هم مخلوط میکنید و با چنگال هم میزنید ، ترکیب شیر را به مواد خشک اضافه میکنیم تا خمیر ما به دست آید حالا خمیر را با دست ورز می دهیم در همان حال که مشغول ورز دادن مواد هستیم روغن را اضافه میکنیم .
مدت زمانی که این خمیر را به عرض می دهید تقریباً ۲۰ دقیقه می باشد حالا کاسه ای را چرب کنید و خمیر را درون کاسه قرار دهید ،روی کاسه را با سلفون بپوشانید ، کاسه را در یک جای خنک قرار داده و برای مدت زمان یک ساعت به خمیر پیراشکی استراحت دهید .
حالا خمیر را ورز داده و با کمک وردنه خمیر را باز کنید قطر تقریبا نیم سانت تعمیر را پهن کنید حالا با کاتر قالب بزنید ، خمیر های برش خورده را روی پارچه پهن کنید و روی آن را برای ۲۰ دقیقه دیگر بپوشانید ماهیتابه رو بگذارید رو اجاق گاز و روغن اضافه کنید .
حرارت را بالا ببرید تا روغن داغ شود سپس حرارت را کم کنید و پیراشکی ها را درون روغن داغ و شناور سرخ کنید ، اکنون میتوانید داخل پیراشکی ها را با کرم یا شکلات پر کنید و از خوردن پیراشکی کرم دار خانگی لذت ببرید . برای تهیه کرم پیراشکی
درون کاسه ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با سه قاشق شکر مخلوط کنید . سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بر روی حرارت پایین اجاق گاز قرار دادید تا به غلظت فرنی برسد سپس ۲۰ گرم کره و نوک قاشق وانیل به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید پس از اینکه مواد یکدست شود اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا کرم سرد شود .