جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ

پس از اینکه قارچ ها را بخوبی شسته و تمیز نمودید خرد کنید و درون آبکش بریزید تا خشک شوند . در این فاصله تابه را روی گاز قرار دهید مقداری کره اضافه کنید سیر را اضافه کرده و تفت دهید زمانی که عطر آن بلند شد آرد را بریزید برای مدت زمان ۵ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ، حالا نوبت اصافه کردن شیر ولرم میباشد

در همان حال که مشغول اضافه کردن شیر هستید با یک هم زن فلزی آرام آرام هم شیر را اضافه کرده و هم مواد درون تابه را مخلوط کنید تا آرد و شیر گوله نشود .

هنگامی که قارچ خشک شد در یک تابه جداگانه قارچ را تفت دهید تا نرم شده و آب بیاندازد، حالا قارچ را با همان آب به سس اضافه کنید و پس از انجام این کار عصاره مرغ را اضافه کنید هم بزنید ادویه ها را هم با سس مخلوط کنید و ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و برای مدت زمان نیم ساعت مواد را هم بزنید تا سس خوشمزه شما جا افتاده شود و عمل بیاید . غلظت در حد معمولی باشد نه زیاد شل باشد نه زیاد سفت .

حالا دو قاشق غذاخوری جعفری خشک شده را اضافه کرده و پس از اینکه چند قل زد اجاق را خاموش کنید در مرحله بعد پنیر را اضافه کنید. در کاسه ای مجزا خامه را ریخته و چند قاشق سس درون کاسه بریزید و مخلوط کنید، انجام این کار بخاطر هم دما شدن خامه و نبریدن آن میباشد . خامه را با سس قارچ مخلوط کنید و درون یک ظرف درب دار بریزید تا جا افتاده شود و دم بیاد البته بدون حرارت .

طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ

برای تهیه این غذای ساده و خوشمزه اولین کاری که باید انجام بدیم پختن مرغ میباشد مرغ را همراه با پیاز ورقه شده و برگ بو درون قابلمه ریخته سپس یک حبه سیر و مقداری فلفل دلمه ای اضافه کرده و اجازه میدیم تا باحرارت کم حسابی پخته و جا افتاده شود، پس از اینکه مرغ آماده شد خلاف جهت بافت مرغ آنرا خورد می کنیم و کنار قرار میدهیم.

در مرحله بعد در کاسه ای مناسب پیازچه را با سبزی جعفری مخلوط کرده ، گردو و خیار شور هم اضافه میکنیم، پس از آن سس مایونز را ریخته سپس ماست خامه ای و بعد از آن نمک را همراه با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه اضافه میکنیم مرغ را درون این سس ریخته و بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود، غذا را برای یک ساعت استراحت میدهیم تا بخوبی ادویه بخورد مرغ رفته و طعم دار شود .

در طول این مدت نون تست ها را آماده میکنیم لبه های نون ها را بریده و در کف یک ظرف مستطیلی قرار میدهیم بعد از آن مایه مرغ را بر روی نون تست ریخته روی مواد نان تست قرار میدهیم به همین ترتیب ظرف را پر میکنیم ، با سس اطراف سالاد مرغ مجلسی را بپوشانید و به سلیقه خود تزئین کنید حالا غذای شما آماده برای سرو شده .

طرز تهیه جوجه کباب لاری

طرز تهیه جوجه کباب لاری

مرغ را پس از اینکه پاک نمودید و پوستش را جدا کردید در ابعاد کوچک و مناسب برای سیخ گرفتن خرد نموده ، سپس تکه های مرغ را شسته و در آبکش قرار میدهیم تا آب آن کاملا گرفته شود . کاسه مناسبی را فراهم کرده و مرغ را درون کاسه ریخته پیاز را بصورت حلقه حلقه برش زده و در لا به لای مرغ قرار میدهیم ، حالا آب لیمو ترش تازه را بر روی مرغ ها میریزیم و پوست لیمو را هم با مرغ مخلوط میکنیم .

در مرحله بعدی ماست را اضافه نموده و با دست مواد را بخوبی هم زده تا تمام قسمت های جوجه به مواد آغشته شود ، حالا نوبت اضافه نمودن ادویه میباشد ، پاپریکا و فلفل قرمز و نمک را اضافه میکنیم و پس از آن تخم گشنیز را درون سس جوجه کباب ریخته و مواد را بخوبی مخلوط میکنیم در پایان روغن و زعفران آب شده را میریزم ، زمانی که مواد بخوبی با هم مخلوط شدند روی کاسه را میپوشانیم و آنرا برای یک شب درون یخچال قرار میدهیم تا حسابی مرغ طعم و عطر مواد را بخود بگیرد .

در مرحله بعدی سیخ ها را آماده کنید و جوجه ها را بصورت همسان سیخ کنید چون زمان پخت مرغ با استخوان کمتر است سعی کنید فیله های بدون استخوان را جدا سیخ بگیرید . ذغال یکدستی را آماده کنید و سیخ ها را بصورت چرخشی بر روی آتش حرکت دهید بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از مقداری کره و زعفران دم کرده بعنوان رومال استفاده کنید و با یک فرچه مویی این مواد را بر روی سیخ های جوجه بمالید . اکنون جوجه کباب خانگی شما آماده برای سرو شده است .

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

سینه مرغ را بترتیب زیر آماده کنید آنرا از وسط برش داده و استخوان مرغ را جدا کنید سپس سینه مرغ را درون کیسه فریزر قرار دهید و بوسیله بیفتک مرغ را بکوبید مراقب باشید بافت گوشت پاره نشود، زمانی که گوشت نازک شد آنرا کنار قرار دهید و سس را تهیه کنید .

فلفل سیاه را با پودر عصارهمرغ مخلوط کنید، به آن ها پیاز و سیر رنده شده را اضافه کرده سپس مقداری نمک و زعفران دم کرده ریخته مرغ را درون سس قرار دهید و با دست مخلوط میکنید کمی پاپریکا و آب لیمو هم به سس اضافه کنید، در صورت دسترسی به لیمو ترش تازه به سس پوست لیمو هم اضافه کنید، زمانی که تمام قسمت های فیله مرغ به سس آغشته شد آنرا برای ۶ الی ۷ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

در مرحله بعد سه عدد کاسه مناسب را فراهم کنید در کاسه اول آرد سفید بریزید و در کاسه دوم تخم مرغ را شکسته و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید با چنگال هم بزنید ، در کاسه سوم هم آرد سوخاری بریزید . حالا مرغ مزه دار شده را بیاورید و به ترتیب در آرد سفید گذاشته سپس در کاسه تخم مرغ بغلتانید و در آخر در کاسه آرد سوخاری قرار دهید بصورتی که تمام قسمت های مرغ کاملا پوشیده شود .

در مرحله بعد یک تابه لبه دار مهیا کنید بر روی شعله ملایم اجاق قرار دهید روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید زمانی که روغن داغ شد شنیسل های مرغ را درون تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ نمایید. این غذا را میتوانید مانند ساندویچ سرد مرغ سرو کنید .

مواد لازم برای تهیه خورشت خلال

مواد لازم  برای تهیه خورشت خلال


  1. گلاب ۵ قاشق غذاخوری
  2. گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
  3. زعفران دم کرده ۱ فنجان
  4. کره ۱ قاشق غذاخوری
  5. خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
  6. زرشک ۱ لیوان
  7. چوب دارچین ۱ تکه کوچک
  8. پیاز ۱ عدد
  9. نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  10. رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت خلال

  • پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
  • سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  • چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
  • خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).
  • وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.
  • پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج سرو نمائید

طرز تهیه خوراک لوبیا

طرز تهیه خوراک لوبیا

پیاز ها را در شروع آشپزی بصورت نگینی و ریز خرد کرده تابه را روی اجاق قرار داده و مقداری روغن سرخ کردنی اضافه کنید، روغن که داغ شد پیاز ها را بریزید و مشغول تفت دادن آنها شوید ، زمانی که پیاز ها طلایی رنگ شدند شما باید گوشت خورشتی را اضافه کنید، مواد را هم زده و تفت دهید در همین حین نمک و زردچوبه و فلفل را هم اضافه کنید، بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی گوجه ها را رنده کنید و همراه با رب گوجه فرنگی درون تابه بریزید

هنگامی که رنگ رب باز شد نوبت افزودن لوبیا سبز میباشد ، حالا این مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید سپس هویج های حلقه حلقه شده را اضافه کنید، مقداری آب را بجوشانید، در پایان آب جوش را روی مواد ریخته و یک چوب دارچین هم اضافه کرده حالا اجازه میدهیم تا غذا پخته شود ، در ۲۰ دقیقه پایانی پخت سیب زمینی خرد شده و غوره را اضافه میکنیم تا خوراک ما لعاب دار شود.

طرز تهیه فلافل خانگی

طرز تهیه فلافل خانگی

برای آماده کردن فلافل به نکات ریز و دقیق دستور پخت حتما باید توجه نمایید . ۴۸ ساعت قبل از درست نمودن ساندویچ نخود ها را باید در آب بخیسانید در طول این مدت در چندین نوبت آب ظرف نخود را عوض نمائید.  در مرحله بعد نخود ها را آبکش کرده و همراه با پیاز و سیر درون چرخ گوشت بریزید یا با دستگاه اسیاب کنید .

در مرحله بعد ۷ قاشق غذاخوری آب را به مایه فلافل اضافه نمایید سپس نوبت افزودن ادویه ها میباشد پودر گشنیز و زیره بعد از آن زردچوبه و پودر فلفل سیاه و قرمز در نوبت بعد پودر انبه و جوز هندی رنده شده، حالا نمک و پودر دارچین و در آخرین نوبت بیکینگ پودر را اضافه نمایید حالا این مواد را بخوبی و با دست ورز دهید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

هنگامی که مایه آماده شد قالب مخصوص فلافل زدن را آورده با قاشق آنرا پرکنید و با پشت قاشق مواد را صاف کنید . تابه را روی اجاق قرار دهید روغن زیادی خالی کنید در حدی که قرص فلافل در روغن شناور شود زمانی که روغن داغ شد فلافل ها را سرخ نمایید. حالا میتوانید ساندویچ خوشمزه خود را با گوجه و خیارشور سرو نمایید .