جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه حلوا سه آرد

طرز تهیه حلوا سه آرد

برای شروع شربت حلوا زعفرانی مجلسی را با روش ساده آماده میکنید قابلمه را روی اجاق گذاشته آب را همراه با شکر اضافه کنید هنگامی که شکر در آب حل شد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید پس از آن زعفران را بریزید وقتی که چند قل زد اجاق را خاموش کنید. برای تهیه حلوا آرد سفید را الک کنید و درون تابه ریخته و بدون استفاده از روغن تفت دهید تا بوی خامی آرد کاملا برطرف شود و رنگ آن تیره شود ، برای ۵ دقیقه آرد را تفت دهید،

بعد از آن آرد برنج را الک کنید و درون تابه بریزید و آرد ها را با هم دوباره تفت دهید تا تغییر رنگ دهد ، حالا نوبت اصافه نمودن آرد نخودچی میباشد، آنرا هم الک کنید و درون تابه بریزید ، مواد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود، آرد نخودچی نسبت به دیگر آرد ها سریعتر میسوزد مدام آرد را هم بزنید تا حالت گوله گوله نشود .

در مرحله بعد روغن مایع را بریزید و حلوا را مدام هم بزنید تا طلایی رنگ شود . پس از اینکه آرد به رنگ مناسب رسید کره را اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ قهوه ای روشن برسد . اکنون نوبت اضافه نمودن شربت می باشد، شربت شما باید ولرم باشد و آنرا آرام آرام به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا به تابه نچسبد و سفت نشود ، در حدی که به حالت کشدار از روی کفگیر جدا شود . پس از اینکه حلوا آماده شد درون سینی ریخته و با خلال پسته یا بادام همراه با غنچه های گل رز تزئین کنید .

طرز تهیه رولت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ

برای تهیه مایه گوشت مرغی را که چرخ کرده اید را همراه با پیاز و سیر رنده شده مخلوط کنید توجه داشته باشید هنگامی که پیاز را رنده میکنید آب آنرا جدا کنید ولی کمی از آب را همراه با پیاز رنده شده به گوشت اضافه کنید مانند تهیه مایه کوبیده مرغ ، زمانی که در حال ورز دادن گوشت چرخ کرده مرغ هستید تخم مرغ  را همراه با نمک و فلفل و مقداری هم زردچوبه به گوشت اضافه کنید در پایان آرد سوخاری را بر روی گوشت ریخته و حسابی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. میتوانید در صورت تمایل از سبزی های معطر نیز درون گوشت اضافه کنید.

حالا یک پلاستیک فریزر را بریده و روی میز کار پهن کنید مرغ چرخ کرده را روی پلاستیک بریزید و به ضخامت ۱ سانتیمتر آنرا با کف دست یا وردنه پهن کنید . روی مرغ آرد سوخاری بریزید حالا بر روی گوشت از موادی که برای میان رولت انتخاب کرده اید ریخته و مرغ را همراه با پلاستیک بصورت رول جمع کنید ، زمانی که منسجم و یکدست شد پلاستیک را جدا کنید ، تابه را روی اجاق گذاشته مقداری روغن اضافه کرده و رولت ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند . حالا رولت ها را درون سس ریخته و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته و جا افتاده شود. در ادامه دستور تهیه سس را میتوانید مشاهده نمایید .

طرز تهیه سس

یک عدد پیاز را بصورت نگینی خرد کنید با مقدار کمی روغن تفت دهید زمانی که پیاز ها شیشه ای شد فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را اضافه کنید پس از آن دو قاشق غذاخوری رب گوجه ریخته و تفت دهید تا رنگ سس حسابی قرمز رنگ شود حالا نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید ، در پایان دو لیوان آب به سس اضافه کنید زمانی که به غلظت مناسب رسید رولت های مرغ را درون سس ریخته و اجازه دهید تا غذای شما پخته شود. در پایان سس را بصورت جدا در کنار رولت ها سرو کنید

طرز تهیه اشکنه پیاز

طرز تهیه اشکنه پیاز

قابلمه را روی اجاق گذاشته و با مقدار اندکی روغن سرخ کردنی پیازها را تفت دهید هنگامی که رنگ آنها طلایی شد ، زردچوبه را با نمک و فلفل اضافه کنید پس از آن آرد را درون قابلمه ریخته و تفت دهید یا بوی خامی آرد گرفته شود پس از تفت دادن مواد آب را اضافه کنید.

در مرحله بعد گوجه فرنگی را با سیبزمینی و سبزی به مواد درون قابلمه اضافه کنید حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها بپزد. از شنبلیله برای عطر خاص و زیادش همراه با مقداری تره میتوانید برای تهیه اشکنه استفاده نمایید . اگر احساس کردید آب غذای شما کم میباشد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید. برای اینکه طعم ترش داشته باشید میتوانید از آلبالو بدون هسته و یا گوجه سبز هم استفاده کنید. در ۵ دقیقه پایانی پخت تخم مرغ ها را اضافه کرده و غذا را هم بزنید تا آماده برای سرو شود .

طرز تهیه کباب نخجوان

طرز تهیه کباب نخجوان

برای شروع سیب زمینی ها را حلقه حلقه برش زده و کف تابه پهن کنید و پس از آن یک عدد پیاز ک گوجه فرنگی را برش بزنید و حلقه حلقه بر روی سیب زمینی ها بچینید ، در مرحله بعد یک عدد پیاز را همراه با دو حبه سیر رنده نموده و با گوشت مخلوط کنید ، مقداری نمک و فلفل و زردچوبه هم با گوشت اضافه کرده و آنرا ورز دهید تا حسابی با ادویه مخلوط شود .

حالا از مایه گوشت به اندازه گردوی درشت برداشته و کف دست تخت کنید و آنرا بر روی مواد درون تابه قرار دهید ، حالا کره را اضافه کرده و بعد از آن یک عدد سیر را رنده کنید و با رب گوجه مخلوط کنید مقدار کمی نمک هم به سس اضافه کرده و بر روی گوشت های درون تابه بریزید ، در پایان ۲ لیوان آب اضافه کرده در تابه را بسته و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار داده تا کباب تابه ای گوشت کاملا پخته و جا افتاده شود . اکنون میتوانید غذای محلی خود را سرو نمایید .

طرز تهیه کمپوت سیب خوشمزه فوری خانگی با زعفران و گلاب مجلسی

طرز تهیه کمپوت سیب خوشمزه فوری خانگی با زعفران و گلاب مجلسی

سیب ها را بشورید سپس پوست گرفته و دانه های آنرا جدا کنید ، کاسه ای را فراهم کرده دو سه لیوان آب درون کاسه ریخته و بعد از آن دو قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنید پس از اینکه سیب ها را آماده کردید درون کاسه قرار دهید، مخلوط آب و سرکه از سیاه شدن برش های سیب جلوگیری میکند. در مرحله بعد قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته دو لیوان آب را همراه با شکر و آبلیمو درون قابلمه ریخته با حرارت ملایم آنها را هم زده تا شکر در آب حل شود . اینجا مقدار شکر بستگی به ذائقه خود شما دارد .

در مرحله بعدی سیب ها را که اکنون برای ۲،۳ دقیقه درون کاسه سرکه بوده را درون آبکش بریزید و پس از انجام این کار سیب ها را درون قابلمه ریخته و درب ظرف را بسته حالا اجازه میدهیم تا سیب ها نرم و پخته شوند . مدت زمان پخت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میباشد ، مدت زمان بیشتر شکل و حالت سیب ها را تغییر میدهد . در دو سه دقیقه پایانی پخت مقدار کمی زعفران دم کرده و گلاب به کمپوت اضافه کنید تا عطر و مزه آن مطبوع و دلنشین شود . اجاق را که خاموش کردید و مواد خنک شد درون یخچال قرار دهید تا جا افتاده و آماده شود .

طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای رنگی با لپه و بادمجان خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای رنگی با لپه و بادمجان خوشمزه و مجلسی

دو عدد پیاز را خرد کرده درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شدند گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهید در همان حال نمک و فلفل و زردچوبه را بریزید و مواد را بخوبی مخلوط کرده و تفت دهید تا ادویه بخورد گوشت بره . از قبل لپه و برنج را بصورت جدا بخیسانید ( نیم پز کنید ) .

کاسه بزرگی را اماده کنید گوشت خره کرده ای را که تفت داده اید را با پیاز و برنج و لپه مخلوط کنید مقداری نعنا خشک و مرزه اضافه کنید برای اینکه کمی غذای شما خوشرنگ شود میتوانید کمی زعفران یا رنگ غذای خوراکی اضافه کنید.

حالا درون فلفل دلمه ها را با چاقو تخلیه کرده و با مایه درون فلفل ها را پر کنید ، حالا دلمه ها را درون قابلمه چیده و سس را تهیه کنید . یک عدد پیاز را خرد کرده درون تابه ریخته و تفت دهید زمانی که طلایی رنگ شد یک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کنید دو لیوان آب بر روی مواد بریزید و هم بزنید کمی که سس غلیظ شد آنرا بر روی غذا درون قابلمه ریخته و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خوراک پخته و جا افتاده شود.

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه

طرز تهیه خوراک زبان و قارچ

طرز تهیه خوراک زبان و قارچ

اولین کار شما پاک کردن و شستن زبان میباشد تمام رگ ها و غده های زبان را پاک کنید و بخوبی تمیز کنید توجه داشته باشید که زبان دیر پز میباشد . پیاز را خرد کرده و درون ظرف بریزید کمی تفت دهید و پس از آن سیر و تخم گشنیز را اضافه کنید، گوشت زبان را درون قابلمه ریخته و در مرحله بعد برگ بود چوب دارچین و زنجبیل را اضافه کنید، زمان پخت گوشت ۴ الی ۵ ساعت میباشد هنگامی که پخته شد از روی اجاق برداشته و اجازه دهید تا خنک شود .

پوست زبان را آرام جدا کنید و در تابه ای جداگانه قارچ را ‌تفت دهید در هنگام تفت دادن قارچ یک قاشق آبلیمو اضافه کنید تا قارچ سیاه نشود . گوشت و قارچ را حالا با هم مخلوط کنید و تفت دهید تا کاملا مغز پخت و جا افتاده شوند . زمانی که گوشت پخته شد مواد درون ابگوشت را خارج کنید و آب آنرا برای تهیه سس مخصوص کنار قرار دهید.