پالاما>>>آشپزی>>غذاهای گیاهی>آشنایی با دستور پخت املت بادمجان و گوجه فرنگی
بادمجان ، پیاز ، سیر ، سیب زمینى ، گوجه فرنگى ، روغن مایع ، کره ، فلفل سبز( تند یا شیرین بسته به ذائقه )، زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن
طرز تهیه املت
: اول سیب زمینى ها رو به شکل مربع هاى کوچک برش بزنید و با روغن سرخ کنید
و بعد پیاز و سیر خرد شده رو اضافه کنید همراه با کمى زردچوبه، در ظرف رو
بذارید و شعله رو کم کنید تا پیازها کاراملى بشوند در ظرفى جداگانه بادمجان
ها رو بخار پز کنید و پس از آماده شدن به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه
بدید تفت بخورند و بعد فلفل سبز خرد شده رو اضافه کنید و باز کمى تفت دهید
وقتى کمى جا افتاد گوجه فرنگى ها رو پوست اش رو بگیرید (٣ یا ٤ دقیقه
بندازین شون توى آب جوش تا راحت پوست اش جدا بشه ) و ریز خرد کنید و به
بقیه مواد اضافه کنید نمک و قرمز رو هم اضافه کنید آب گوجه فرنگى که به
خورد مواد رفت کمى کره اضافه کنید و تخم مرغ ها رو در ظرفى هم بزنید و بعد
بریزید به صورت یکنواخت روى مواد در ظرف رو بذارید تا تخم مرغ ها ببندد و
در آخر روش فلفل سیاه بپاشید و کمى پودر آویشن