جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه خورش نخود فرنگی و شوید

طرز تهیه خورش نخود فرنگی و شوید

مرحله اول

برای تهیه خورش نخود فرنگی و شوید مجلسی پس از اینکه گوشت ماهیچه را شستید آن را خشک کنید پس از انجام این کار یک ماهیتابه بر روی اجاق گاز قرار داده همراه با مقداری روغن ماهیچه ها را خرد کرده و درون قابلمه سرخ کنید .

مرحله دوم

زمانی که دو طرف ماهیچه‌ها را سرخ کردید و قهوه‌ای رنگ شدندپیاز داغ را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید سپس سیر های له شده را همراه با ادویه خورشتی به ماهیچه ها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کرده و به خوبی تفت دهید .

مرحله سوم

در این مرحله چیزی حدود ۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید زیر اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا خورش برای مدت زمان ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد و کاملا مواد پخته و جا افتاده شوند پس از گذشت این زمان نخود سبز ها را به خورش اضافه کنید .

مرحله چهارم

در مرحله بعد شوید های خرد شده را به صورت جداگانه درون یک ماهیتابه ریخته و همراه با کمی روغن تفت دهید و پس از اینکه آماده شده اند همراه با کمی شکر ، شوید های سرخ شده را به خورش مجلسی اضافه نمایید

مرحله پنجم

با کمک یک ملاقه مواد خورشت را با هم مخلوط کنید و پس از گذشت ۳۰ دقیقه زعفران را همراه با نمک و فلفل به خورشت اضافه کنید مزه آن را بچشید اگر احساس نمودید طعم باب میل شما نیست مقدار ادویه ها را اندازه کنید حالا این خورش را همراه با برنج ساده سرو نمایید .

نکات پخت خورش

خورش نخودفرنگی را بیشتر در ترکیه و ایران استفاده می‌کنند که فرق خورشت ایرانی در زعفران و ادویه می‌باشد . توجه کنید که شوید باید ریز خورد شده باشد تا خورشت لعاب دار شود . سعی کنید از نخود فرنگی پوست کنده شده استفاده کنید . اگر بجای آب از آب قلم استفاده کنید خورشت خوشمزه ای خواهید داشت .

طرز تهیه خورش قارچ و جعفری

طرز تهیه خورش قارچ و جعفری

مرحله اول

برای آماده کردن یک خورش قارچ و جعفری مجلسی ابتدا تکه های مرغ را به خوبی تمیز و شسته پس از خشک کردن آنها مقداری نمک بر روی مرغ پاشیده سپس درون یک ظرف آرد و فلفل و ادویه کاری را با هم مخلوط می کنیم

مرحله دوم

پس از اینکه تکه های مرغ را نمک زدیم آنها را درون مخلوط آرد میغلطانیم ، سپس یک ماهیتابه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده و مقدار روغن اضافه می کنی و مرغ را درون ماهی تابه ریخته و سرخ میکنیم دو طرف تکه های ران را سرخ کنید .

مرحله سوم

مرغ ها را پس از سرخ شدن از درون ماهیتابه خارج کنید سپس پیاز را خرد نموده و با همان روغن تفت دهید پیاز ها که سبک و شیشه شدند قارچ های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به خوبی آنها را با هم تفت میدهیم تا کاملا سرخ شوند .

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه را آماده کرده آب مرغ و آب جوش را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه میریزیم بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و پیاز و قارچ سرخ شده را همراه با تکه های مرغ  اضافه میکنیم حالا در قابلمه را می بندیم تا مواد پخته شوند .

مرحله پنجم

زمانی که شروع به جوشیدن کرد خورشت جعفری های خرد شده را اضافه می کنیم و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا سبزی‌ها پخته شوند در آخر خورشت را مزه کنید و اگر احساس نمودید به نمک و فلفل نیاز دارد آن را اضافه کنید .

طرز تهیه فیش اند چیپس

طرز تهیه فیش اند چیپس

مرحله اول

برای تهیه فیش اند چیپس فرنگی ماهی را پس از شستشو و ضدعفونی کردن بخوبی تمیز نموده و پوست و استخوان ماهی را جدا نمایید .فیله های ماهی را بصورت نواری برش زده و سعی کنید برش های خود را یکنواخت و هم سایر بزنید .

مرحله دوم

حالا برای مرینیت ماهی خود را آماده کنید ، اگر به ادویه ها حساسیت دارید فقط از نمک و فلفل استفاده نمایید ، اما اگر علاقه دارید خوراک ماهی خوشمزه تری داشته باشید میتوانید با توجه به سلیقه خود از ادویه های مختلف استفاده کنید ، مثلا استفاده از پودر سیر عالی می‌باشد .

مرحله سوم

روی ظرف ماهی را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه آن را درون یخچال قرار دهید تا ادویه حسابی بخورد تکه های ماهی برود و طعم غذای شما بهتر شود . در این فاصله زمانی خمیر مخصوص خود را آماده کنید .

مرحله چهارم

حالا نشاسته ذرت را همراه با بیکینگ پودر و زردچوبه و ادویه کاری مخلوط کنید ، مواد را بخوبی هم زده تا کاملا یکدست شوند ، سپس به آن ها ماالشعیر را اضافه کنید ، مواد را با دست هم بزنید تا خمیر شما بصورت پنبه ای و یکدست درآید .

مرحله پنجم

پس از اینکه تمامی مواد آماده شد ، یک ماهیتابه را بر روی حرارت

طرز تهیه دسر ماگنولیا

طرز تهیه دسر ماگنولیا

مرحله اول

برای تهیه دسر ماگنولیا خوشمزه و متفاوت ابتدا آرد را با نشاسته مخلوط کرده و اینکه مواد باهم شکر را به آن اضافه می کنیم ، سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و شیر سرد را درون قابلمه ریخته اجازه می‌دهیم تا شیر کمی گرم شود

مرحله دوم

پس از چند لحظه را آرد را به شیر اضافه میکنیم مواد را مدام هم می زنیم و از ته نشین شدن آرد در کف قابلمه جلوگیری می کنیم ، تا زمانی که به غلظت فرنی برسد مواد را هم می زنیم پس از آن اجاق گاز را خاموش کرده و صبر میکنیم کمی خنک شود .

مرحله سوم

در این مرحله وانیل را همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و به خوبی با هم مخلوط کرده تا کاملاً خامه درون شیر حل شود و مایه ما کاملاً یکدست شود حالا درون یک کاسه بیسکویت پتی بور را کوبیده و آن را به صورت پودر در می آوریم .

مرحله چهارم

یک لیوان مناسب را برای آماده نمودن دسر موزی انتخاب کرده و کف آن را با بیسکویت پر می کنیم سپس از مایه دسر بر روی بیسکویت ها ریخته پس از آن موزها را به صورت حلقه حلقه برش زده و دور لیوان میچینیم ،حالا پودر بیسکویت تراریخته و پشت سر آن مایه دسر را اضافه می کنیم .

مرحله پنجم

حالا اجازه می‌دهیم مواد برای نیم ساعت در دمای محیط خنک شوند سپس لیوان ها را برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملاً دسر خانگی ما خنک شود ، اکنون دسر خانگی شما آماده برای سرو شده است . نوش جان کنید .

طرز تهیه کیک برگردان موز

طرز تهیه کیک برگردان موز

برای تهیه کیک برگردان موز ابتدا تخم مرغ ها را درون یک کاسه شکسته سپس به آن پودر شکر را همراه با وانیل اضافه میکنیم و مواد را برای مدت زمان ۵ دقیقه هم میزنیم پس از انجام این کار کره را روی حرارت سماور نرم کرده و به مواد اضافه میکنیم .

مرحله دوم

در این زمان و پس از هم زدن مواد ماست را همراه با شیر جدا جدا اضافه می کنیم و با یک همزن برقی مواد را به خوبی با هم میکس میکنیم . کاسه را کنار قرار داده و آرد گندم را همراه با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و برای ۳ بار آنها را الک می کنیم .

مرحله سوم

حالا آرد را آرام‌ آرام به مایه کیک اضافه میکنیم و مدام و به صورت دورانی آنها را هم می زنیم تا کاملاً یکدست و یکنواخت شود ،پس از انجام این مراحل و در پایان مغز گردو و پسته های خرد شده را اضافه می کنیم و دوباره مواد را با هم مخلوط می کنیم

مرحله چهارم

زمانی که مایع کیک آماده شد یک قالب کمربندی را برداشته و آن را با کره چرب می‌نماییم سپس مقداری شکر در کف قالب پاشیده و پس از آن دارچین را بپاشید ، موزها را بصورت حلقه حلقه برش زده و در کف قالب قرار دهید .

مرحله پنجم

مایه کیک را آماده کرده و بر روی موزها به آرامی بریزید سپس فرگاز را روشن کرده و با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد پیش گرم نمایید سپس قالب را برای مدت زمان ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک خانگی شما کاملاً مغز پخت شود .

مرحله ششم

پس از اینکه این کیک خوشمزه و خوش طعم آماده شد عجله نکنید و پس از خاموش کردن اجازه دهید تا قالب خنک شود و پس از خنک شدن کیک را از قالب جدا نمایید با انجام این روش کیک به دیواره های قالب شما نخواهد ‌چسبید .

نکات مهم پخت کیک

نکاتی را که حتماً باید به آنها توجه کنید گرم بودن قبل از آشپزی می باشد ، یکی دیگر از نکات کره را گرم کنید و بعد از نرم شدن از آن استفاده کنید ، سعی کنید از پودر شکر استفاده کنید ، استفاده از نشاسته ذرت باعث نرم شدن و پنبه ای شدن بافت کیک خواهد شد ماده دیگری را جایگزین آن نکنید

طرز تهیه کاپ کیک کرمدار

طرز تهیه کاپ کیک کرمدار

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک کرم دار خوشمزه و متفاوت ابتدا کرم مخصوص کیک را آماده میکنیم برای این کار یک ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده سپس شیر را درون ظرف ریخته و پس از آن کره را همراه با شکر به سیر اضافه میکنیم

مرحله دوم

مواد را با هم هم زده سپس به آن نشاسته ذرت را اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم مواد را به صورت مداوم هم زده تا به حالت کرم مانند درآید و غلیظ شود . پس از انجام این کار بر روی ظرف یک سلفون کشیده تا مانع از روی بستن کرم شود کرم را درون یخچال قرار داده تا خنک شود .

مرحله سوم

برای آماده سازی کیک خوشمزه تخم مرغ ها را درون یک کاسه شکسته سپس شکر را همراه با وانیل به آنها اضافه نموده مواد را با یک هم زن دستی هم بزنید تا رنگ آن کرمی شود و به حالت کشدار درآید اکنون نوبت اضافه کردن شیر می‌باشد .

مرحله چهارم

شیر را که اضافه کردید دوباره مواد را هم زده و پس از آن روغن مایع را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند ، پس از انجام این مراحل آرد و بیکینگ پودر الک شده را به سایر مواد اضافه نمایید با همزن برقی مواد را برای یک دور هم بزنید .

مرحله پنجم

اکنون باید آرد سمولینا را اضافه کنید مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند ، قالب های خود را آماده کنید و کف آنها کاغذ روغنی قرار دهید ، دو سوم قالب را پر کنید و کرم را نیز درون قیف ریخته و بر روی کیک خانگی بریزید .

مرحله ششم

فر را از قبل گرم کنید ، طبقه بالا و پایین فر روشن باشد ، کیک را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه و با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا پخته شود . در پایان شربت یا عسل را روی کیک داغ ریخته و آن را آماده برای سرو کنید .

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

مرحله اول

برای آماده سازی خورشت قیمه بادمجان محلی خوشمزه پس از اینکه پیاز را بصورت نگینی خرد کردید آنها را درون قابلمه ریخته و همراه با مقداری روغن پیاز ها را تفت دهید هنگامی که پیاز ها نرم و شیشه ای شد گوشت را بصورت خورشتی برش بزنید .

مرحله دوم

در این زمان گوشت ها را درون قابلمه ریخته و با پیاز تفت دهید تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند ، پس از انجام این مراحل لپه را به مواد خورشت قیمه اضافه کنید و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا از خامی درآید .

مرحله سوم

هنگامی که احساس کردید مواد کمی تفت داده شده و جا افتاده آمد چیزی در حدود ۵ لیوان آب گرم درون قابلمه و بر روی مواد ریخته و تا خورشت بپزد ، حالا بصورت جداگانه درون یک ماهیتابه رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید .

مرحله چهارم

تفت دادن گوجه باعث می‌شود که رب رنگ بیشتری به خورشت بادمجان بدهد ، بعد از تفت دادن رب را به خورشت اضافه کنید ، حرارت را کمی بالا ببرید تا شروع به جوشیدن کند ، حالا اجاق گاز را کم کرده و درب ظرف را ببندید تا به آرامی شروع به پختن کند .

مرحله پنجم

در این فاصله زمانی لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده هسته هایش را خارج کنید و درون یک لیوان آب قرار داده تا کمی از تلخی لیمو گرفته شود . پس از اینکه مواد درون قابلمه پخته شد ، نوبت اضافه کردن لیمو عمانی ها می‌باشد .

مرحله ششم

حرارت را کم کنید و میزان نمک و فلفل خورشت را اندازه کنید ، اگر می‌خواهید خورشت مجلسی خوشرنگی داشته باشید در پایان کمی زعفران به آن اضافه کنید ، مواد را هم زده و درب ظرف را ببندید صبر کنید تا لعاب دار شود و به روغن بیوفتد .

مرحله هفتم

در یک ماهیتابه جداگانه بادمجان ها را بصورت طولی برش زده و همراه با کمی روغن تفت دهید وقتی که آماده شدند ، بادمجان های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و غذای خود را سرو نمایید .